Міжнародний тиждень в IMC Krems — Університет «КРОК»

Новини та події

Міжнародний тиждень в IMC Krems

17 червня 2022 Новини та події

6-10 червня 2022 року пройшов Міжнародний тиждень в університеті прикладних наук IMC Krems в м.Кремс (Австрія) за участю ЗВО з України, Бельгії, Іспанії, Латвії, Азербайджану, Німеччини, Фінляндії, Нідерландів, В’єтнаму, Чилі, Казахстану та Узбекістану.

Команду Університету «КРОК» представили:

  • Анна Дробина, керівник проєктів та програм управління міжнародного співробітництва, координатор україно-австрійської програми.
  • Галина Богаченко, керівник проєктів та програм управління міжнародного співробітництва.

Одним зі спікерів заходу була також Вікторія Маринович, доцент кафедри міжнародних економічних відносин, викладач україно-австрійської програми.

Програма міжнародного тижня була досить насиченою:

  • Презентації університету IMC Krems та університетів-партнерів Обговорення викликів сучасного суспільства – війна в Україні та наслідки пандемії КОВІД
  • Презентація досвіду університету IMC Krems в рамках роботи з іноземними студентами
  • Програма Еразмус 2021-2027
  • Робота в групах та обговорення актуальних питань організації мобільності, реалізації програм Еразмус, роботи зі студентами
  • Моніторинг реалізації україно-австрійської програми.

Учасники з Університету «КРОК» активно брали участь в усіх робочих сесіях: презентували Університет, розповіли про війну в Україні та вплив на життя суспільства, систему освіти, поділились своїм власним досвідом та емоціями під час воєнних дій та відповіли на численні запитання учасників. Досвід університету IMC Krems у роботі з іноземними студентами виявився дуже корисним для вивчення кращих практик ЄС в рамках проєкту ІНТЕРАДІС «Інтеграція та адаптація іноземних студентів». Під час роботи в групах, нетворкінгу команда Університету активно обговорювала майбутню співпрацю з іншими учасниками щодо реалізації програм мобільності та проєктів розбудови потенціалу вищої освіти.

Оновлено: П'ятниця, 17 червня 2022 18:30
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Міжнародний тиждень в IMC Krems