Фінансисти, КЕПІТ та підсумкова атестація!!! — Університет «КРОК»

Новини та події

Фінансисти, КЕПІТ та підсумкова атестація!!!

10 червня 2022 Новини та події

10 червня 2022 року здобувачі 3 курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» денної форми навчання успішно підтримали естафету проходження підсумкових атестацій у Коледжі економіки, права та інформаційних технологій. Це стало завершальним акордом у здобутті освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст».

Про успіх свідчить кінцевий результат – 23 з 23!!! Усім здобувачам групи ФІН-19к/1 вдалося виконати освітню програму, не зважаючи на складний час, перебуваючи у різних куточках України та світу. Хто ж є фундаторами цього успіху? Безперечно, самі здобувачі, які витримали всі випробування та склали іспит. Величезна заслуга куратора групи Плетенецької Світлани Михайлівни, яка змогла переконати багатьох студентів у необхідності завершити навчання в Коледжі. Слід відзначити титанічну роботу викладачів Циклової комісії з фінансів, банківської справи та страхування, дирекції Коледжу, зокрема завідувача економічного відділення Вайнорес Ірини Григорівни.

Атестаційна комісія висловлює щиру вдячність усім викладачам і співробітникам Коледжу, Директору Сумбаєвій Людмилі Петрівні за неймовірні зусилля і особистий вклад у становленні наших фахівців-фінансистів. Не можна не відзначити достатньо високий рівень фахової підготовки та змістовні відповіді здобувачів під час атестації.

Сподіваємося, що наші спільні зусилля не були витрачені марно, а отримання диплому «молодшого спеціаліста» стане лише проміжним етапом у навчанні, яке знайде своє продовження в Університеті «КРОК» і отримає логічне завершення у здобутті вищої фінансової освіти!!!

Оновлено: П'ятниця, 10 червня 2022 18:24
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фінансисти, КЕПІТ та підсумкова атестація!!!