Туризм: знайомство з підприємством ресторанного бізнесу «Very well cafе» — Університет «КРОК»

Новини та події

Туризм: знайомство з підприємством ресторанного бізнесу «Very well cafе»

10 червня 2022 Новини та події

Що може бути кращим для популяризації спеціальності, коли перед майбутніми фахівцями виступають наші успішні випускники!!!

27 травня 2022 року студенти 1 курсу освітньої програми «Туризм» (група ТУР-21), під час навчально-ознайомчої практики, познайомились із діяльністю підприємства ресторанного бізнесу «Very well cafе».

А от у якості спікера виступила наша випускниця спеціальності «Туризм» 2021 року – Єлизавета Жила – помічник адміністратора «Very well cafе».

Єлизавета була однією з кращих студенток, старостою групи, почала працювати ще на 2 курсі. Але могла успішно поєднувати роботу із навчанням й закінчила Університет «КРОК» з дипломом із відзнакою.

Майбутні фахівці з туризму мають вчитись орієнтуватися й у виборі підприємств ресторанної індустрії для своїх клієнтів.

Пані Ліза поділилась не тільки своїм практичним досвідом та історією успіху. Вона продемонструвала зразок подачі матеріалу у вигляді яскравої презентації, де чітко, лаконічно, цікаво був представлений матеріал щодо діяльності підприємства: загальні відомості, структура підприємства, спектр послуг, особливості кухні, інтер’єру тощо.

Цікаво та зрозуміло представлений сегмент відвідувачів, посадові обов’язки співробітників, цінова політика. Звичайно, було багато запитань щодо складнощів у зв’язку з війною, умов праці та її оплати. Ліза відверто та зрозуміло продемонструвала талант комунікатора, поділилась досвідом на прикладі різних життєвих ситуацій, розказала, чому саме навчили в Університеті, що допомогло.

Студенти були в захваті. Ось приклади відгуків, якими вони поділилися:

Крамаренко: «Дякую Єлизаветі за зустріч! Єлизавета мені дуже сподобалась як людина і як фахівець відкрита і легко комунікує, дуже приємно слухати. Сподобалось, що Єлизавета ретельно підготувалася до заходу: створила цікаву і красиву презентацію. Розповідала структурно і інформативно. Дізнався про особливості закладу в якому вона працює, роботи адміністратором і труднощами з якими вона зіштовхується. Вражений, що вона в такому віці вже так професійно розбирається у своїй справі. Ще раз дякую Вам за конференцію!!!»

Кузьменко: «Доброго дня Людмила Федорівна мені дуже сподобалася сьогодні зустріч була дуже цікава. Я дізналася якими якостями повинен мати гарний робітник. А саме комунікація, уміння вчитися на роботі, вміти ставити запитання, працювати у команді. Левківська Дуже класно було слухати про досвід Єлизавети, яка досить цікаво розповідала, все чітко і зрозуміло, вона відкрита та приємна в спілкуванні, як для майбутнього фахівця, для мене було корисним послухати про роботу в команді, поспостерігати за комунікабельністю спікера та за її виступом».

Ситін Роман: «Цей захід був другий по рахунку, який особисто мені сподобався. Було набагато легше розуміти людину в такому ж роковому діапазоні. Надіюсь що таких заходів буде більше».

Тишковець Анастасія: «Зустріч мені сподобалася тим, що Ліза розповіла, як вона починала працювати з найменшої ланки, і дійшла до такої посади. Прослідкувала реальний кар'єрній ріст людини і зробила висновки для себе».

Чорний Володимир: «... потрібно вміти працювати в команді і знати англійську мову...».

Кафедра туризму висловлює щиру вдячність Єлизаветі Жилі за захоплюючу професійну зустріч, за глибоку дружбу і партнерство,  вірність традиціям нашого університету!!!  

 

Оновлено: Понеділок, 13 червня 2022 11:32
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Туризм: знайомство з підприємством ресторанного бізнесу «Very well cafе»