Професійна студія від «Каліпсо Україна» для майбутніх фахівців з туризму — Університет «КРОК»

Новини та події

Професійна студія від «Каліпсо Україна» для майбутніх фахівців з туризму

09 червня 2022 Новини та події

Що може бути кориснішим для майбутнього фахівця, ніж зустріч із досвідченим, успішним фахівцем-практиком?!

23 травня 2022 року відбулась професійна студія від нашого стейкхолдера, туроператора «Каліпсо Україна», для студентів 1 курсу освітньої програми «Туризм» (група Тур-21), які проходили навчально-ознайомчу практику.

Незмінним спікером виступила Коробко Анастасія – менеджер турпідприємства, яка вже 12 років у професії; її гарно знають наші студенти старших курсів.

Туроператор «Каліпсо Україна» – один із основних профільних туроператорів України. Пані Анастасія познайомила студентів із основними напрямками діяльності турпідприємства, із 4 основними векторами, продемонструвала сайт, зупинилась на величезних проблемах, які виникли у туризмі під час війни; підкреслила важливість конкретних професійних компетентностей.

Надзвичайно важливою частиною зустрічі було ознайомлення студентів із професійним сайтом підбору турів. І хоча це було оглядово, як для початківців, але майбутні фахівці вже мають розуміти різні аспекти професійної діяльності. Спікер продемонструвала конкретний підбір туру до Туреччини! Це викликало надзвичайний інтерес! Подібні зустрічі з фахівцями-практиками мотивують майбутніх фахівців до професійної діяльності, сприяють набуттю конкретних знань, розвитку пізнавального професійного інтересу.

Відгуки студентів-туристів про участь у заході:

Крамаренко Микола: «Захід з туроператором «Каліпсо Україна» був дуже змістовним і влучним. Анастасія розповіла про сучасні туристичні маршрути, про проблеми, які існують в туризмі в наш складний час. Детально ознайомила нас з платформою щодо вибору турів, на якій вона працює. Пояснила, що професія менеджера з туризму нелегка, але якщо ти любиш свою роботу – все можливо. Дуже дякуємо за цікаву зустріч!»

Кузьменко Ніна: «Мені сподобалося те, що пані Анастасія поділилася своїм досвідом, познайомила нас із сайтами пошуку та замовлення турів!»

Ситін Роман: «Я підкреслив для себе – чудовий сайт для купівлі турів, де дуже багато корисної інформації, яка допоможе в майбутньому».

Чорний Володимир: «Мені сподобалася зустріч із фахівцем, я для себе запам’ятав, де брати інформацію про тури. Цікаво було слухати Анастасію, вона вміє доносити інформацію, після її розповіді немає запитань, зрозуміло все».

Рогова Анастасія: «Дуже дякую за сьогоднішній захід! Анастасія дуже приємна, її цікаво слухати. Все розповіла лаконічно й доступно, відчувається професіоналізм!»

Кафедра туризму висловлює щиру вдячність Анастасії Коробко за тісну дружбу та партнерство, глибокий професіоналізм, любов до професії, щире впровадження практичного досвіду на теренах туристичної освіти!!!

Оновлено: Четвер, 09 червня 2022 19:35
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Професійна студія від «Каліпсо Україна» для майбутніх фахівців з туризму