Майстер-класи від ЦРК — Університет «КРОК»

Новини та події

Майстер-класи від ЦРК

01 червня 2022 Новини та події

Вже стало доброю традицією, що одне з перших занять практичної підготовки для студентів 1 курсу спеціальності «Туризм» (навчально-ознайомча практика) проводить Карлов Олександр Федорович – директор Центру розвитку кар’єри Університету «КРОК» (ЦРК).

Карлов О.Ф. не тільки розповів про активну діяльність ЦРК, але й поділився власним досвідом щодо професійної діяльності, розставив акценти на важливості професійних компетентностей, які необхідні для майбутніх фахівців з туризму.

Студенти 1 курсу освітньої програми «Туризм», група Тур-21, висловили одностайну думку про корисність і важливість таких заходів і поділилися своїми враженнями. Ось приклади відгуків від заходу:

«Мені запам'яталося, що ми повинні вміти працювати в колективі. Ще сподобалося простота і доступність думки пана О. Карлова» (Кузьменко Ніна).

«Дуже цікавий захід з фахівцем, все дуже сподобалось, з нетерпінням очікую наступної конференції» (Матвєєв Михайло).

«Зустріч була дуже цікава і корисна. Олександр Карлов дуже відкрита і приємна людина, з ним легко знаходити спільну мову. Розповів про важливість комунікації і про те, як важливо знаходити однодумців, з якими ви станете колективом і сім'єю. Чітко і зрозуміло відповів на всі запитання, поділився досвідом роботи. Людина обізнана і є професіоналом своєї справи. Пане Олександре, дуже дякуємо!!!» (Крамаренко Микола).

Студенти старших курсів взяли участь у спільному заході, організованого командами ЦРК та UGEN, де надані практичні рекомендації, які здійснювати пошук роботи за допомогою соцмереж, що на сьогодні є життєво важливим.

Спікери вчили учасників майстер-класу оформлювати профіль у Linkedln, наголосили на принципах роботи професійної соцмережі, поділилися порадами для заповнення профілю.

Наші студенти-туристи поділилися своїми враженнями. Ось деякі з них: «Було цікаво ознайомитися ближче з професійною соцмережею, про яку лише чула. Під час зустрічі створювали разом профіль у LinkedIn. Марина Джулай поділилася порадами для заповнення профілю, котрий допоможе в пошуку роботи» (Горіна Юлія, Тур-19, 3 курс).

«Було цікаво послухати поради спеціаліста особливо в цей важкий для країни час. Зараз багато людей залишилося без роботи, багато виїхало і також в пошуках роботи. Тому я вдячна Університету КРОК та Центру розвитку кар‘єри за такі заходи для студентів, які несуть не тільки інформативну ціль, а й досвід в майбутньому! Мирного неба!» (Бовтун Альона, Тур-18, 4 курс).

«Спікер дуже зрозуміло розповіла як зареєструватися правильно профіль у LinkedIn, навіщо цей профіль потрібний, всі недоліки і переваги. Було цікаво і корисно!» (Мельниченко Крістіна, Тур-18, 4 курс).

«Дякую за запрошення! Захід був дуже цікавий та корисний для розуміння системи подання своїх даних для пошуку роботи та ведення профілю в Linkedin. Отримана інформація знадобиться зараз та у майбутньому, навіть, якщо виникне питання у пошуку роботи. Які навички отримала? Зрозуміла, як потрібно заповнювати свій профіль; що важливо зазначати; нюанси, щодо резюме; як необхідно вести свій профіль; є можливість знаходити та надсилати повідомлення тим, хто також знаходиться на цій платформі та роботодавцям» (Таран Вірсавія, Тур-18, 4 курс).

Кафедра туризму щиро дякує Карлову Олександру Федоровичу, колегам-партнерам за надані можливості отримувати студентам професійні знання, за активну життєву позицію, приклад для молоді!

Щиро дякуємо нашим студентам за активну участь у заходах, високу відповідальність!

Оновлено: Середа, 01 червня 2022 15:27
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Майстер-класи від ЦРК