Про фахівців ринку нерухомості, яких готує кафедра теоретичної та прикладної економіки — Університет «КРОК»

Новини та події

Про фахівців ринку нерухомості, яких готує кафедра теоретичної та прикладної економіки

26 травня 2022 Новини та події

У травні 2022 року почав відновлюватись ринок нерухомості в Києві та Київської області. Це, крім іншого, спричинено тим, що відкрито (частково) реєстри нерухомого майна. Отже, стають можливими операції купівлі-продажу нерухомості.

Роль фахівців, що повязані з майновими операціями, суттєво зросла в українській економіці. Йдеться про рієлторів, оцінщиків, девелоперів, управлінців майновими комплексами тощо. Фахівців, орієнтованих на ринок нерухомості, готує в Університеті «КРОК» кафедра теоретичної та прикладної економіки.

Викладачі, які формують фахові компетентності наших студентів, мають значний досвід підприємницької діяльності на ринку нерухомості. Мають вони й досвід підготовки та ліцензування спеціалістів для цього ринку. Такими є Юрій Піта, Анатолій Топал, Віта Андрєєва, Віктор Дзюбко.

Випускники кафедри минулих років є відомими в Україні рієлторами, членами керівних органів громадських професійних асоціацій. Кафедра підтримує звязки з багатьма своїми випускниками, що працюють керівниками підприємств на ринку нерухомості. Вітання та побажання успішного бізнесу на ринку нерухомості Олександрові Корчану, Майї Степанюк, Олені Ковтун. Анні та Михайлові Бондаренкам, Долговій Марині, Костенко Ірині, Яроцькій Тетяні. Ми памятаємо всіх наших випускників. Попри складні часи, все буде Україна, включно з успішним ринком нерухомості.

Ірина Радіонова

Оновлено: Вівторок, 02 серпня 2022 12:29
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Про фахівців ринку нерухомості, яких готує кафедра теоретичної та прикладної економіки