Міжнародний семінар для керівників програм від CEEMAN — Університет «КРОК»

Новини та події

Міжнародний семінар для керівників програм від CEEMAN

25 травня 2022 Новини та події

З 11 по 13 травня 2022 року в чарівному місті Блед (Словенія), відбувся семінар для керівників програм - Program Management Seminar, організований Асоціацією CEEMAN.

Група учасників з 10 навчальних закладів, і 9 країн відсвяткувала повернення семінару з управління програмами після двох років онлайн-навчання. Серед учасників була Олена Рудавка, заступник директора Бізнес Школи «КРОК», яка була єдиною учасницею з України.

Семінар – це інтенсивний і дуже інтерактивний триденний обмін досвідом, покликаний мотивувати менеджерів програм і проектів, які працюють в університетах та бізнес-школах, більш ефективно виконувати свої дедалі складніші обов’язки. Заняття включали брифінги експертів, групові дискусії, аналіз кейсів, а також багато спілкування та обміну досвідом між учасниками.

В якості тренерів семінару були запрошені досвідчені практики бізнес-освіти та експерти ринку:

  • Пол Маттиссенс, професор стратегічного менеджменту в Університеті Антверпена та Антверпенської школи менеджменту (Бельгія) та професор глобального бізнесу та маркетингу в Університеті Мілано-Бікокка (Італія)
  • Даніца Пург, президент CEEMAN та Школи менеджменту IEDC-Bled (Словенія)
  • Ендрю Крісп, засновник компанії CarringtonCrisp (Великобританія)
  • Ненад Філіпович, директор з освіти керівників, Школа менеджменту IEDC-Bled, (Словенія)
  • Дрікус Крік, декан Школи менеджменту IEDC-Bled (Словенія).

Бізнес Школа «КРОК» надзвичайно вдячна керівництву Асоціації CEEMAN і зокрема Даніці Пург, Президенту CEEMAN за можливість, що була надана представнику нашої бізнес школи, за фінансову та організаційну підтримку і солідарність з українцями.

Ми сподіваємося, що Олена Рудавка застосує та передасть своїм колегам отриманий досвід і знання для покращення бізнес процесів та ще більш ефективного клієнт-орієнтованого підходу в Бізнес Школі «КРОК».

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Міжнародний семінар для керівників програм від CEEMAN