Організаційні збори студентів 2 курсу Коледжу — Університет «КРОК»

Новини та події

Організаційні збори студентів 2 курсу Коледжу

24 травня 2022 Новини та події

Впродовж декількох тижнів тривала серія організаційних зустрічей для студентів 2 курсу Коледжу. На порядку денному були питання контенту навчальних практикумів, успішного складання сесії, участі у національному мультипредметному тестуванні тощо.

Під час зустрічі зі здобувачами директорка Коледжу Людмила Сумбаєва наголосила на пріоритетах їх навчальної траєкторії впродовж наступних декількох місяців. Заступник директора з навчальної роботи Ольга Миргородська визначила нюанси академічної успішності та навчальних практикумів, описала алгоритм підготовки свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти.

Завідувачка відділення загальноосвітньої підготовки Світлана Кудряшова проаналізувала особливості моніторингу студентської успішності з навчальних дисциплін. Заступник директора з виховної роботи Наталія Степаненко та заступник директора з наукової та методичної роботи Ірина Рибак визначили особливості запланованої проєктної роботи в рамках Марафону єдності «КРОКуємо до Перемоги», який відбувається у травні в Університеті «КРОК» та Коледжі, а також озвучили важливі нюанси щодо участі студентів у соціологічному опитуванні.

Оновлено: Середа, 25 травня 2022 14:28
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Організаційні збори студентів 2 курсу Коледжу