Марафон єдності в Університеті «КРОК» та Коледжі: психологічний тренінг для підлітків — Університет «КРОК»

Новини та події

Марафон єдності в Університеті «КРОК» та Коледжі: психологічний тренінг для підлітків

23 травня 2022 Новини та події

20 травня 2022 року о 16.00 відбувся психологічний тренінг для підлітків: «Як підтримувати себе у критичних станах та ситуаціях. Техніки та методи саморегуляції» від експерта Оксани Олійник – дитячої та сімейної психологині, арт-терапевта, засновниці та ведучої сімейних творчих таборів. 

На тренінгу за допомогою високопрофесійної менторки шукатимемо відповіді на запитання:

  • Як адаптуватися до змін у житті?
  • Як підтримати себе у складних ситуаціях?
  • Що робити, коли багато емоцій?

Впродовж години учасники тренінгу студенти Коледжу та Університету «КРОК» приймали активну участь у відвертій, рефлексивній розмові з експертом. Поділились своїми переживаннями; шукали свої найсильніші сторони та відчули, що у кожного є свій «чарівник», який здатен творити чудові та захопливі речі. Дуже важливою виявилась рефлексія про власні спроможності – «коло контролю», в якому особистість здатна все змінювати за власним вибором, водночас важливою виявилась теза, що є ті справи, які не завжди можна змінити швидко, бо вони за межею контролю. Але у будь-якому випадку допомагає взаємодія, прийняття та усвідомленість.

Щиро дякуємо високопрофесійній менторці тренінгу – пані Оксані за чудову зустріч! Надзвичайно приємно, що пані Оксана засвідчила відкритість та щирість, емпатію й позитив учасників тренінгу. У підсумку, ми всі домовились, що дана зустріч матиме продовження. З нетерпінням чекаємо!

Оновлено: Вівторок, 24 травня 2022 15:56
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Марафон єдності в Університеті «КРОК» та Коледжі: психологічний тренінг для підлітків