Марафон єдності в Університеті «КРОК»: День вишиванки — Університет «КРОК»

Новини та події

Марафон єдності в Університеті «КРОК»: День вишиванки

20 травня 2022 Новини та події

19 травня 2022 року студенти, випускники та викладачі Фахового коледжу Університету «КРОК» продовжили Марафон єдності на відзначення загальнонаціонального Дня вишиванки.

Зустріч відбулась за ініціативи Голови культурного комітету Студентської ради Коледжу Лазаренко Марини. Під час заходу усі бажаючі дізналися про історію цього дня, традиції та особливості вишивки різних регіонів нашої держави.

Зокрема, Коваль Анастасія поділилася з присутніми саме історією виникнення вишиванки. А Венгринович Софія розповіла цікаві факти. З відеоролику, який підготувала Мацьовита Аліна, присутні дізнались, якою ж є символіка української вишиванки. Про тонкощі фарбування ниток та вишивання сорочок розповіла Господарчук Дар’я. Лебедь Марія обрала цікаву тему: «Вишиванка в регіонах Кримської та Херсонської областей».

Селезньов Микола захопливо ознайомив із сучасними трендами. Левчук Даня підготував презентацію: «Модні тренди у вишиванках».

Активну участь в обговоренні взяли також директорка Коледжу Людмила Сумбаєва та Ірина Рибак, Наталія Степаненко, Ольга Миргородська.

Надзвичайно приємно, що до участі долучився і випускник Коледжу, нині студент магістратури Університету Павло Лебедєв.

Вишиванка – це про українську душу й серце, про їх красу, про унікальний український культурний код. А ще про родинність, про піклування, любов до батьків та Батьківщини, про кохання та людяність. Вишиванка про всеперемагаючу любов до миру і злагоди у Вкраїні, за яку варто боротись і за яку нині ми всі ведемо боротьбу.

З Україною у серці і з вірою у Перемогу!

Оновлено: П'ятниця, 20 травня 2022 17:38
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Марафон єдності в Університеті «КРОК»: День вишиванки