Марафон єдності триває: засідання голів ЦК Коледжу — Університет «КРОК»

Новини та події

Марафон єдності триває: засідання голів ЦК Коледжу

18 травня 2022 Новини та події

16 травня 2022 року відбулося засідання голів циклових комісій Коледжу.

Серед питань порядку денного були: обговорення робочих навчальних та навчальних планів за різними освітніми програмами, кадрове забезпечення дисциплін на наступний навчальний рік. Розглянули питання готовності до проведення комплексних іспитів зі спеціальностей та визначили пріоритети у розробці методичного забезпечення з дисциплін на наступний навчальний рік.

Директор Коледжу Людмила Сумбаєва наголосила на важливості тісної колегіальної взаємодії у забезпеченні стабільної та успішної освітньої діяльності навчального закладу. Заступник директора з навчальної роботи Ольга Миргородська зазначила про існуючі дедлайни по заверешенню корегування навчальних планів.

Заступник директора з наукової та методичної роботи Ірина Рибак зробила доповідь про стратегічну важливість практико-орієнтованості у розробці якісного навчального контенту для фахової передвищої освіти. Заступник директора з виховної діяльності Наталія Степаненко наголосила на важливості участі голів циклових комісій у виховних, проєктних заходах Коледжу. Завідувачі відділень Ірина Вайнорес, Світлана Кудряшова, Яна Юрченко зробили аналіз по ситуації з академічною успішністю студентів.

Найголовніше резюме зустрічі: Україна перемагає, бо кожен українець та кожна українка докладають всіх можливих зусиль до Перемоги й кожен на своєму місці. У тому числі справжні герої та героїні викладацького фронту.

Дякуємо всім колегам за міцність духу та незламність у вірі в спільну справу та її успіх!

Оновлено: Середа, 18 травня 2022 14:05
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Марафон єдності триває: засідання голів ЦК Коледжу