Звернення В.А. Рача до КН-спільноти — Університет «КРОК»

Новини та події

Звернення В.А. Рача до КН-спільноти

18 травня 2022 Новини та події

Шановна Велика КН-спільнота «КРОК»!
Від щирого серця моя Вам подяка за ту працю, яку ми реалізували протягом останніх двох років у межах програми «Акредитація бакалаврської освітньої програми «КН».

Спрацювали як єдина команда: і здобувачі, і викладачі, допоміжний та адміністративний персонал, і наші випускники, і наші зовнішні партнери, і небайдужі до якості української освіти в галузі ІТ рецензенти програми, і ті, хто спостерігали за нами та вірили в наш успіх – близькі та друзі, хто піклувався про наш настрій та здоров'я.

Програма нашої діяльності охоплює 25 коротко- та середньострокових проєктів. Три проєкти, в кожному з яких був створений якісний продукт, були визнані кращими проєктами Університету у ювілейному 2022-му році. Успіх усіх проєктів забезпечив й успішний результат проходження усіх акредитаційних процедур НАЗЯВО. Ми – перший в Україні приватний освітній заклад, непрофільний в галузі ІТ, який отримав акредитацію НАЗЯВО у повному обсязі. Я пишаюсь нашою командою! Нехай вам щастить! Нехай найскоріше з’явиться тихе, безхмарне небо, прийде мирний час для вашої подальшої благородної праці!

З повагою та відкритим серцем,
Валентин Рач

Оновлено: П'ятниця, 20 травня 2022 13:26
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Звернення В.А. Рача до КН-спільноти