Партнерство кафедри туризму та ЦРК: готуємось до практики — Університет «КРОК»

Новини та події

Партнерство кафедри туризму та ЦРК: готуємось до практики

13 травня 2022 Новини та події

Практика – невід’ємна складова підготовки майбутніх фахівців з туризму, організація якої вимагає чималих зусиль, особливо у сучасних складних умовах воєнного стану на території України.

Саме цьому питанню була присвячена нарада представників двох підрозділів, яких об’єднує багаторічна творча співпраця: кафедри туризму та Центру розвитку кар’єри.

Мелько Людмила Федорівна – завідувач кафедри туризму, повідомила про терміни проходження практики для студентів 1-3 курсів у дистанційному форматі, поділилась досвідом минулих років, запропонувала активно залучити стейкхолдерів та випускників до реалізації поставлених завдань.

Карлов Олександр Федорович – директор Центру розвитку кар’єри запропонував конкретні заходи, поділився думками щодо сучасних реальних можливостей залучення партнерів туристичної та готельної сфери.

Попрацювали активно та суттєво, зразу визначившись з конкретними векторами та пріоритетами. Приємно, що у такі складні часи, нарада відбувалась офлайн, але із залученням колег у дистанційному форматі.

Бажаємо туристичній КРОКівській спільноті успішно реалізувати поставлені завдання у такі складні часи!!!

Слідкуйте за нашими повідомленнями на сайті та у соцмережах!!!

Оновлено: П'ятниця, 13 травня 2022 14:08
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Партнерство кафедри туризму та ЦРК: готуємось до практики