Марафон єдності «КРОКуємо до Перемоги» розпочато: проєкт «Місто-Герой. Люди-Герої. Країна Героїв та Героїнь» — Університет «КРОК»

Новини та події

Марафон єдності «КРОКуємо до Перемоги» розпочато: проєкт «Місто-Герой. Люди-Герої. Країна Героїв та Героїнь»

13 травня 2022 Новини та події

Фаховий коледж Університету «КРОК» ініціював проєкт «Марафон єдності «КРОКуємо до Перемоги». Цей івент присвячується героїзмові рідної України, яка нині веде історичну боротьбу за свою свободу, за своє майбутнє. І не випадкове співзвуччя заходу із ювілеєм нашого Університету «КРОК», який у травні відзначає 30-річчя. А відчуття родинності, єдності, відданості своїй Батьківщині – це принципи, з яких від початку торувався успішний шлях Університету.

12 травня 2022 року відбувся перший захід Марафону під натхненною назвою: «Місто-Герой. Люди-Герої. Країна Героїв та Героїнь». Ініціатором івенту стала команда Студентської Ради Коледжу. Впродовж декількох годин кожен із учасників ділився тим, яке місто мріє відвідати після нашої перемоги. Надзвичайно приємно, що до заходу долучились студенти Коледжу, випускники, викладачі.

Серед студентської молоді спікерами стали: Кадур Сюзанна, яка обрала місто Суми, що гідно тримається і захищає інші міста від вторгнень ворогів-загарбників. Літошенко Софія хоче у Бердичів, містечко, що має стратегічний залізничний вузол в Україні. Про Ірпінь - багатостраждальне, але нескорене місто, розповіла Господарчук Дар’я. Біляк Іван поділився своєю мрією та бажанням відвідати Харків - одне із найпрогресивніших міст нашої країни. Коваль Анастасія мріє побувати в Херсоні, місті, де вирощують смачні кавуни та дині, але, на жаль, частково окупованому сьогодні. Віримо, що зовсім скоро наші ЗСУ звільнять це місто від рашистів.

Про дивовижне Лемурійське озеро з цілющими властивостями розповіла Венгринович Софія. Гричик Георгій та Золотова Катерина мріють відвідати козацьке місто Запоріжжя. Лазаренко Марина вміло та цікаво продумала екскурсію багатостраждальним містом Маріуполем. А Мацьовита Аліна зробила чудове відео про Миколаїв. Козак Андрій провів нас вуличками Одеси-матері.

Нам дуже приємно, що до заходу долучився випускник Коледжу, а нині студент магістратури Університету Павло Лебедєв.

Поділилися також своїми мріями про відвідання міст-героїв після нашої перемоги викладачі Коледжу Тетяна Кондес, Ірина Рибак та Наталія Степаненко.

Оновлено: П'ятниця, 13 травня 2022 13:41
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Марафон єдності «КРОКуємо до Перемоги» розпочато: проєкт «Місто-Герой. Люди-Герої. Країна Героїв та Героїнь»