Відновлення навчального процесу! — Університет «КРОК»

Новини та події

Відновлення навчального процесу!

22 березня 2022 Новини та події

Шановні студенти та аспіранти Університету «КРОК»!

Все буде Україна! У зв’язку з поновленням навчання з 4 квітня 2022 року у дистанційному режимі просимо Вас звернути увагу на декілька важливих моментів:

  • Слідкуйте за розкладом навчання на сайті Університету або у Кабінеті студента. У разі виникнення технічних проблем звертайтеся до Студентського офісу ([email protected]).
  • До уваги студентів 4 курсу бакалаврату та випускних курсів Коледжу! Зміни у графік освітнього процесу вноситься не будуть, будемо працювати більш інтенсивно та плануємо закінчити навчання вчасно до 01.07.2022 р.
  • Наголошуємо, що з моменту введення воєнного стану пеня на платежі не нараховується. Будемо вдячні за оплату онлайн. Довідки щодо фінансових розрахунків можна отримати за електронною адресою: [email protected]

Всі студенти отримали лист з більш детальною інструкцією на свої корпоративні електронні пошти щодо всіх можливих варіантів продовження навчання. Завжди є і зворотній зв'язок зі Студентським офісом: [email protected]

Для дієвого спілкування та з’ясування Ваших можливостей щодо продовження навчання просимо заповнити відповідну форму.

Університет «КРОК» готовий до надання освітніх послуг і чекає на своїх студентів. І про головне: бережіть себе! Бережіть свої родини! Слава Україні! Героям слава!

Оновлено: Вівторок, 22 березня 2022 15:30
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Відновлення навчального процесу!