Місяць СНТ у Коледжі: челендж проєктів з біології — Університет «КРОК»

Новини та події

Місяць СНТ у Коледжі: челендж проєктів з біології

21 лютого 2022 Новини та події

У рамках заходів Місяця Студентського наукового товариства відбувся презентаційний челендж проєктів з біології. Зокрема, це проєкт «Don’t make the birds angry! Be friendly!».

Студенти наживо виконували цікаві інтерактивні завдання, впізнавали зимових пташок, характеризували їх звичний спосіб житті у природі, харчові звички. Крім того, молодь у відеоформаті чи за допомогою презентації презентувала зроблені власноруч годівнички.

Надзвичайно вражаючим був захист проєктів щодо дослідження власного роду, складання науково-генеалогічного дерева з акцентуванням на професіях. Презентації хлопців та дівчат були яскравими, водночас дуже пізнавальними, і учасники проєктного челенджу почули особливі історії про славетне минуле представників роду студентської молоді. До прикладу, в родині студента 1 курсу Коледжу – Героєва Кирила, що є династією залізничників, дідусь став першим українцем, в честь якого піднято прапор над Капітолієм в США за видатний професійний внесок як машиніста залізничної дороги. Крім того, юні дослідники проаналізували родоводи видатних історичних постатей, таких як британська королівська родина Єлизавета II.

Дякуємо всім учасникам та особливо сердечна вдячність ментору проєктів – чудовому викладачу циклової комісії Коледжу з природничих дисциплін Ользі Петрівні Миргородській.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Місяць СНТ у Коледжі: челендж проєктів з біології