Місяць СНТ у Коледжі: проєктна сесія з фаху для студентів спеціальностей «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» та «Економіка підприємства» — Університет «КРОК»

Новини та події

Місяць СНТ у Коледжі: проєктна сесія з фаху для студентів спеціальностей «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» та «Економіка підприємства»

22 лютого 2022 Новини та події

21 лютого 2021 року відбулась проєктна сесія з фаху для студентів 3 курсу Коледжу спеціальностей «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» та «Економіка підприємства».

Студенти впродовж декількох годин працювали над завданнями та готували командно власні бізнес-проєкти. Менторами студентської молоді стали: чудові викладачі циклової комісії Коледжу з економіки та підприємництва: канд. екон. наук, доц. Мирослава Олександрівна Гофман, кандидат економічних наук, доцент Ірина Вікторівна Троц.

Щиро дякуємо нашим студентам за досить професійні, змістовні проєктні пропозиції та якісні бізнес-плани.

Оновлено: Вівторок, 22 лютого 2022 14:58
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Місяць СНТ у Коледжі: проєктна сесія з фаху для студентів спеціальностей «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» та «Економіка підприємства»