Команда КРОКу зі стартап-проєктом «Seamless» перемогла у пів фіналі Student Startup Battle — Університет «КРОК»

Новини та події

Команда КРОКу зі стартап-проєктом «Seamless» перемогла у пів фіналі Student Startup Battle

01 лютого 2022 Новини та події

24-26 січня 2022 року відбувся пів фінал конкусу стартапів Student Startup Battle. Це національний конкурс студентських стартапів, який проходить в межах ініціативи «Підприємницький університет». 

Ініціатива «Підприємницький університет» реалізується від 2020 року стартап-інкубатором YEP спільно з МОН, Мінцифрою, Дія.Бізнес, Українським фондом стартапів, Genesis за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України». Вона розвиває культуру підприємництва в університетах та підтримує молодіжне стартап-підприємництво.

Понад 50 команд з 29 міст України отримали можливість пропітчити на етапі півфіналу конкурсу. У фінал потрапили 10 найкращих команд за оцінками журі за п'ятьма критеріями: інноваційність, масштабованість, монетизація, пітч та команда.

Від Університету «КРОК» взяла участь у конкурсі неймовірно крута команда студентів магістратури «Agile-технології розробки програмного забезпечення»:

  • Гомон Ольга;
  • Десятнюк Інна;
  • Мельник Олексій.

Наша команда представила ідею «Make The World SEAMLESS» і пройшла до фіналу. Реалізація заявленої ідеї полегшить інтеграцію іноземців у нову країну, викоренить стереотипи про інші країни за допомогою просвітництва.

Бажаємо команді «Seamless» перемоги у фіналі конкурсу! Разом з вами світ буде ставати краще!

Оновлено: Середа, 02 лютого 2022 14:46
Детальніше в цій категорії: « Теens' Skills-Up Club Святкуємо разом »
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Команда КРОКу зі стартап-проєктом «Seamless» перемогла у пів фіналі Student Startup Battle