Фаховий коледж Університету «КРОК» – учасник Всеукраїнського творчого конкурсу на відзначення 75-річчя діяльності ЮНЕСКО — Університет «КРОК»

Новини та події

Фаховий коледж Університету «КРОК» – учасник Всеукраїнського творчого конкурсу на відзначення 75-річчя діяльності ЮНЕСКО

27 січня 2022 Новини та події

У рамках святкування 75-річчя діяльності ЮНЕСКО Національна комісія України у справах ЮНЕСКО оголосила серед учнів Асоційованих шкіл ЮНЕСКО Всеукраїнський творчий конкурс «Здорова планета, здорова людина ‒ спільна відповідальність, спільні зусилля: мій образ майбутнього.

Зауважимо, метою Конкурсу є поширення принципів і цінностей ЮНЕСКО серед дітей та юнацтва, інформування учасників про Цілі сталого розвитку до 2030 року та виховання відповідального ставлення учасників до навколишнього середовища, один одного і своєї батьківщини.

Фаховий коледж як асоційований навчальний заклад ЮНЕСКО долучився до участі у Конкурсі.

До відбіркового етапу Конкурсу у номінації «творче есе» долучились студентки першого та другого курсів Коледжу, а саме: Бондаренко Марина, Галай Олександра, Ковальська Анастасія, Літошенко Софія, Солонець Божена, Чхан Юлія. Учасницями відбіркового етапу Конкурсу у номінації «малюнок» стали: Антонюк Каріна, Зорькіна Надія, Овсієнко Валерія.

Щиро дякуємо всім учасницям – письменницям та художницям за яскраву творчість, арт-натхнення, екологічну відповідальність й небайдужість.

До глибин душі вразили всі творчі роботи студентської молоді.

Бондаренко Марина: «Наша планета – це ми, а ми – люди, які насолоджуємося життям, ходимо, дихаємо та робимо усе, щоб жити здоровим життям. Якщо ми, молоде покоління, не будемо піклуватися про наше довкілля, то вмить усе загине».

Галай Олександра: «Я переконана, природі важко: вона не може відновити ресурси, бо немає чим! Немає лісу – немає кисню. То, що, тіктокери, зніматимемо ролики для вподобайок чи зосередимось на майбутньому? Треба діяти!».

Ковальська Анастасія: «Здорова планета – запорука щасливого життя. Звичайно, що варто пам’ятати: чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять. Дбайте про чистоту планети, а також про чистоту своїх намірів, оскільки від нашого сприйняття залежать і наші дії. Діяти – головне, тому давайте починати вже зараз!»

Літошенко Софія: «Я уявляю себе майбутньою крутезною програмісткою, яка не тільки буде писати свої програми чи ігри, а яка буде допомагати людям і знаходити нові вирішення наших проблем не тільки з інтелектом, а й з проблемами нашої Землі».

Солонець Божена: «Насамперед треба починати з себе, якщо кожен зробить 1 справу – ми принесемо набагато більше користі планеті. Потрібно починати з маленьких кроків, наприклад: викинути сміття у смітник на вулиці, поприбирати ліс та район біля будинку, почати сортувати сміття на здавати його на переробку, раціонально використовувати воду та вибирати в раціон сезонні (домашні по-можливості) та чисті по змісту продукти».

Чхан Юлія: «Люди нехтують Землею, завдають їй шкоди. В той час як вона обороняється, і вимушена давати відсіч, а саме – забирає здоров’я. І в той момент, коли люди та Земля дійдуть згоди – почнеться мир, і ці самі спільні зусилля стануть фундаментом ідеального майбутнього. З’явиться відповідальність, взаємоповага, турбота і не загубиться цей зв’язок, …подарує світле майбутнє».

Оновлено: Четвер, 27 січня 2022 17:26
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фаховий коледж Університету «КРОК» – учасник Всеукраїнського творчого конкурсу на відзначення 75-річчя діяльності ЮНЕСКО