Автобусні навчальні екскурсії від «Київград-Тур»: в об’єктиві – Київ та «Сокиринці-Тростянець» — Університет «КРОК»

Новини та події

Автобусні навчальні екскурсії від «Київград-Тур»: в об’єктиві – Київ та «Сокиринці-Тростянець»

27 грудня 2021 Новини та події

Багато років єднає творча співпраця кафедри туризму та туристичного підприємства «Київград-Тур».

Своїм практичним досвідом зі студентами спеціальності «Туризм» ділиться Колток Лариса Анатоліївна – директор турпідприємства «Київград-Тур», величезний професіонал своєї справи. Пані Лариса проводить справжні потужні майстер-класи щодо навчально-методичної складової автобусних екскурсій.

На першому курсі обов’язким заходом, з перших кроків навчання для першокурсників, є навчально-методична екскурсія по Києву, до якої можуть підключитися всі бажаючі. Студенти не тільки поповнюють свої знання щодо історії міста, отримуючи насолоду від споглядання стародавньої столиці, але й вчаться методиці проведення екскурсії. На початку цього навчального року такий захід був проведений для студентів 1 та 2 курсу (групи Тур-21, Тур-20).

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Кафедра туризму / навчальна автобусна екскурсія Києвом для туристів

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Родзинкою співпраці є те, що на 2-3 курсах для студентів пропонуються одно або дводенні тури вихідного дня, де студенти вчаться методиці організації та проведення саме таких заходів.

На початку цього навчального року був організований тур «Сокиринці-Тростянець», що на Чернігівщині, у якому взяли участь студенти 2-4 курсів (групи Тур-20, Тур-19, Тур-18).

Сокиринський архітектурно-парковий комплекс – це унікальний палацо-парковий ансамбль, історія якого пов’язана із діяльністю сім’ї Галаганів. Надзвичайно змістовну і цікаву екскурсію провела Вольвач Софія Іванівна – завідувач кімнати-музею Остапа Вересая – видатного українського кобзаря. Студенти відвідали палац, у якому наразі знаходиться професійний аграрний ліцей, кімнату-музей, де представлена традиційна культура краю, історія життєдіяльності видатного кобзаря, експозиції щодо роду і здобутків сім’ї Галаганів.

У 2019 р. в Україні на державному рівні пройшли урочисті заходи з нагоди 200-річчя з дня народження Григорія Ґалаґана, громадського діяча, реформатора, мецената, який зробив величезний вклад у скасування кріпосного права, підтримував аграрні реформи та підприємництво на селі. Університет «КРОК» також брав участь у цих знаменних подіях, як учасником проекту «Шевченківсько-Галаганівські студії», що започаткував Вертегел Андрій Григорович – президент Громадської організації «Київський слов’янський університет», наш друг і партнер.

Якраз у час перебування нашої групи на екскурсії були дні пам’яті Григорія Галагана, і наші студенти поклали квіти до пам’ятного знаку, установленого на місці усипальниці родини Галаганів та Ламсдорфів-Галаганів.

Потім наша група відвідала «Тростянець» – державний дендрологічний парк НАН України, справжню перлину садово-паркового мистецтва ХІХ ст., заснованого Іваном Скоропадським, українським меценатом, громадським діячем.

Екскурсію проводила надзвичайно професійний майстер своєї справи, якого знає вся Україна, – Зоя Геральдівна Мицик. Розповідаючи неймовірно цікаву історію створення парку, демонструючи зразки плодів різноманітних рослин, декламуючи захоплюючі власні вірші, пані Зоя просто закохала усіх нас в парк і в себе. Не дивлячись на величезну зливу, студенти були в повному захоплені і захотіли незабаром повернутися сюди ще раз!!!

 

Щиро дякуємо пані Ларисі Анатоліївні Колток за неймовірні враження, величезний професіоналізм, потужні майстер-класи, популяризацію туризму, відданість педагогіці і своїй справі!!!

Щиро дякуємо пані Софії Іванівні Вольвач, пані Зої Геральдівні Мицик за приклад справжнього величезного професіоналізму, закоханість та відданість справі, науці та туризму, за зворушливий прийом і доброзичливість!

Щиро дякуємо усім учасникам мандрівок, а кафедрі туризму за організацію!!!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Кафедра туризму / «Сокиринці-Тростянець-2021»

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Новини та фотозвіт про заходи за тематикою родини Галаганів можна переглянути у статті: 

 

 

 

Оновлено: Понеділок, 27 грудня 2021 21:14
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Автобусні навчальні екскурсії від «Київград-Тур»: в об’єктиві – Київ та «Сокиринці-Тростянець»