Туристична вітальня для студентів спеціальності «Туризм»: «Проєкт «Золоте кільце Русі-України» — Університет «КРОК»

Новини та події

Туристична вітальня для студентів спеціальності «Туризм»: «Проєкт «Золоте кільце Русі-України»

04 березня 2020 Новини та події

У середині лютого 2020 року для студентів спеціальності «Туризм», в рамках програми «Школа професійного зростання для майбутніх фахівців з туризму», відбулась зустріч з унікальною людиною, фахівцем, волонтером, істориком Вертегелом Андрієм Григоровичем – президентом Громадської організації «Київський слов’янський університет», автором туристичного проєкту «Золоте кільце Русі-України», співорганізатором проєкту «Шевченківсько-Галаганівські студії».

Пан Андрій – давній друг та партнер Університету «КРОК» та кафедри туризму, якого знають наші старшокурсники-туристи. Цього разу виступ було адресовано студентам 1 та 2 курсів.

Студенти мали змогу дізнатися про стародавні міста Русі-України, центри українського відродження, що входять до комплексу туристичних маршрутів «Золоте кільце Русі-України»: Київ, Вишгород, Чернігів, Любеч, Седнів, Новгород-Сіверський, Глухів, Батурин, Ніжин, Качанівка, Тростянець, Сокиринці, Густинь, Прилуки, Бориспіль, Переяслав-Хмельницький, парк «Київська Русь».

Студенти також зацікавилися культурно-просвітницьким проєктом «Шевченківсько-Галаганівські студії», впровадженого з нагоди 200-річчя з дня народження Григорія Галагана, дізналися про заходи, які відбулись в Україні, про участь в них нашого університету, як співорганізатора. Цей проєкт також є частиною масштабного проєкту «Золоте кільце Русі-України».

Спікер поділився досвідом та думками щодо розвитку туризму, у т.ч. на Чернігівщині (Сокиринський архітектурно-парковий комплекс), та залучення студентів до участі у проєктах та розробці туристичних маршрутів.

Майбутнім фахівцям надзвичайно корисно зустрічатися з професіоналами туристичної сфери, залучатися до подібних проєктів ще у студентські роки.

На заході також були присутні Мелько Людмила Федорівна – завідувач кафедри туризму, Гаврилюк Світлана Павлівна та Сокол Тетяна Георгіївна – доценти кафедри туризму, які висловили глибоку вдячність пану Андрію за популяризацію туризму в Україні, відродження славетних імен.

Щиро дякуємо Вертегелу Андрію Григоровичу за багаторічне партнерство, дружбу, закоханість у справу!!!

Оновлено: Четвер, 05 березня 2020 12:20
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Туристична вітальня для студентів спеціальності «Туризм»: «Проєкт «Золоте кільце Русі-України»