Тренінг з елементами Навчального Візиту в рамках проєкту ЄС Erasmus+ INTERADIS — Університет «КРОК»

Новини та події

Тренінг з елементами Навчального Візиту в рамках проєкту ЄС Erasmus+ INTERADIS

06 грудня 2021 Новини та події

У середині листопада 2021 року в Нідерландській Бізнес Академії, м.Дордрехт (Нідерланди) відбувся Тренінг з елементами Навчального Візиту в рамках проєкту ЄС Erasmus+ INTERADIS «Інтеграція та адаптація іноземних студентів».

Університет «КРОК» представила команда Управління міжнародного співробітництва у наступному складі:

Анна Дробина, керівник проєктів та програм,

Юлія Хрієнко, керівник проєктів та програм,

Олександра Горбаченко, менеджер з адміністративної діяльності,

Анастасія Шепеля, керівник проєктів та програм,

Марина Євченко, менеджер з адміністративної діяльності,

Галина Богаченко, керівник проєктів та програм.

Учасники тренінгу спробували себе у ролі іноземних студентів та вивчади практики з прийому та інтеграції. Програма тренінгу була зосереджена на різних аспектах особистості, комунікації, методах роботи, із залученням досвідчених і визнаних тренерів Нідерландської Бізнес Академії. Учасники обговорили різні аспекти роботи з іноземними студентами з відділами маркетингу та адміністрування NLBA та іноземними студентами.

Окрім того, під час тренінгу були розглянуті наступні тематики: «Аналіз особистості. Поведінка. Характер», спікер: професор Ян ван Звітен, ректор Нідерландської Бізнес Академії, підприємець, медіатор, автор, коуч, тренер. «Управління переговорами та конфліктами», спікер: Хея ван Кломпенбург, досвідчена медіаторка, спеціалізація у медіації в сімейних, судових та кримінальних справах.

Для презентації основ медіації була залучена Олена Пархоменко, доцент Каразінської школи бізнесу, учасник проєкту Erasmus+ CBHE «Медіація: навчання та трансформація суспільства», MEDIATS. «Культура і громадянство. Стратегія інтернаціоналізації університетів», спікер: д-р Стів Остін, досвідчений експерт мистецтва та підприємництва в Європі, експерт тенденцій. Стів Остін також представив кращі практики проєкту Erasmus+ «Європейське громадянство, спадщина та культура» 2017-2020, координатором якого є NLBA. «Стратегія міста щодо інтернаціоналізації», спікер: Пітер Хейкупа, віце-мер міста Дордрехт, Нідерланди. «Активне дослідження», спікер: доктор філософії Тонні ван дер Зувена, експертка з питань ефективного використання широкомасштабних втручань. «Гра талантів», спікер: Тара Дік, тренер, коуч, автор книг.

Щира подяка Нідерландській Бізнес Академії за організацію та проведення Тренінгу на високому рівні! Активності допоможуть нам краще зрозуміти іноземних студентів та ефективніше будувати роботу з ними.

Оновлено: Понеділок, 06 грудня 2021 18:14
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Тренінг з елементами Навчального Візиту в рамках проєкту ЄС Erasmus+ INTERADIS