Вільний вибір дисциплін – це Ваша можливість формування власної освітньої траєкторії та індивідуального навчального плану — Університет «КРОК»

Новини та події

Вільний вибір дисциплін – це Ваша можливість формування власної освітньої траєкторії та індивідуального навчального плану

29 листопада 2021 Новини та події

Шановні здобувачі 1, 2 та 3 курсів бакалаврату освітньої програми «Комп’ютерні науки», починаючи з 1 грудня 2021 року розпочато ІІ-ий етап вільного вибору дисциплін.

Формування дисциплін вільного вибору в Університеті здійснюється на основі ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОРЯДОК ТА УМОВИ ЗДІЙСНЕННЯ ВИБОРУ НАВЧАЛЬНИХ ДИСЦИПЛІН СТУДЕНТАМИ УНІВЕРСИТЕТУ «КРОК».

На 2022-2023 навчальний рік Ви можете обрати вибіркові дисципліни відповідно до свого курсу:

  • для студентів 2021 року набору (група КН-21) – 2 дисципліни (по одній в осінньому і весняному семестрах)
  • для студентів 2020 року набору (група КН-20) – 6 дисциплін (по три в осінньому і весняному семестрах)
  • для студентів 2019 року набору (група КН-19) – 4 дисциплін в осінньому семестрі.

Усі вибіркові дисципліни поділено на три рівні: РІВЕНЬ А, Б та В (відповідні силабуси доступні за посиланням). Для студентів групи КН-21 для вибору доступні дисципліни РІВНЯ А, для студентів групи КН-20 в осінньому семестрі доступні дисципліни РІВНЯ А або Б, а у весняному – РІВНЯ А, Б або РІВНЯ В. Студенти групи КН-19 обирають дисципліни РІВНЯ А, Б або В.

Для вибору дисциплін Вам необхідно перейти за посиланнями, використовуючи обліковий запис Університету «КРОК» (Office 365) та заповнити відповідні форми:

Термін Вашого волевиявлення – до 30.12.2021 р. включно.

Дисципліна буде вважатись вибраною та включеною до індивідуального навчального плану при наявності не менш ніж 12 осіб, які бажають її засвоювати.

Оновлено: Вівторок, 07 грудня 2021 10:31
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Вільний вибір дисциплін – це Ваша можливість формування власної освітньої траєкторії та індивідуального навчального плану