Колаборація зі стейкхолдерами ОП «Управління проєктами в агробізнесі» — Університет «КРОК»

Новини та події

Колаборація зі стейкхолдерами ОП «Управління проєктами в агробізнесі»

23 вересня 2021 Новини та події

20 вересня 2021 року відбувся круглий стіл «Агробізнес: ефективне управління, експертна підтримка фінансування проєктів, сучасна освіта», організований колективом кафедри управління проєктами і процесами та представниками Торгово-промислової палати України.

Захід присвячено вирішенню актуальних проблем управління аграрним бізнесом в Україні, посиленню надання закладам вищої освіти експертної підтримки з питань інноваційного розвитку та сучасної бізнес-освіти, програма заходу. Сформувати професійне проєктно-орієнтоване мислення та розвиток інтегральних компетентностей з управління проєктами різного масштабу в сфері агробізнесу, опанувати нові інструменти та технології проєктного менеджменту для керівників і власників агробізнесу стає можливим завдяки новій освітній програмі «Управління проєктами в агробізнесі», яка започаткована кафедрою управління проєктами і процесами Навчально-наукового інституту менеджменту та освіти «Університету економіки та права «КРОК». При цьому, ключовою складовою у розбудові аграрної сфери країни є комплексний сільський розвиток, спрямований на стабільне забезпечення розвитку сільськогосподарського виробництва, сільського підприємництва, поліпшення умов праці та проживання населення, збереження довкілля, відновлення та стале використання природних ресурсів.

«Від співпраці ТПП України та фахових навчальних закладів, яким є Університету економіки та права «КРОК», задля підготовки кваліфікованих кадрів для бізнесу, в тому числі і аграрного, що є одним із пріоритетних завдань, маємо вагомий результат для всіх бажаючих – нову освітню програму «Управління проектами в агробізнесі», – наголосив перший віце-президент ТПП України Михайло Непран.

У режимі «наживо» у заході взяли участь гарант освітньої програми професор Олександра Ляшенко, професор Сергій Щербина (модератор круглого столу), професор Сергій Петруха, старший викладач Ірина Рибалко. У дистанційному форматі до дискусії долучився visiting-professor кафедри управління проєктами і процесами Руслан Марков та решта колективу кафедри.

Засідання круглого столу проходило у гібридному форматі: офлайн компонента супроводжувалася зум-трансляцію з конференц-зали Торгово-промислової палати. За результатами засідання круглого столу підготовлено резолюцію про подальшу співпрацю Університету «КРОК» і ТПП України.

Відео заходу (нижче) можна переглянути на Агробізнес: ефективне управління, експертна підтримка фінансування проєктів, сучасна освіта – YouTube

 

 
 

 

Оновлено: Четвер, 23 вересня 2021 17:18
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Колаборація зі стейкхолдерами ОП «Управління проєктами в агробізнесі»