Виробнича практика – важлива складова професійної підготовки майбутніх фахівців з туризму — Університет «КРОК»

Новини та події

Виробнича практика – важлива складова професійної підготовки майбутніх фахівців з туризму

30 липня 2021 Новини та події

Вступна кампанія в розпалі. Багатьох абітурієнтів, які вступають на спеціальність «Туризм», цікавить практична підготовка, і особливо виробнича практика студентів.

Так, практична підготовка – невід’ємна, надзвичайно важлива складова професійної підготовки фахівців з туризму, враховуючи потужну практико-орієнтовану спрямованість майбутньої професії.

В Університеті «КРОК» практика починається з першого курсу. Про практичну підготовку студентів 1-3 курсів 2020-2021 н.р. ми вже писали.

Практика як важлива складова підготовки фахівців з туризму

Окрім цього, в Університеті «КРОК» прерогативою є практикоорієнтоване навчання впродовж усього навчального року, не тільки, коли приходить час практики. Наша «Школа професійного зростання для майбутніх фахівців туристичної сфери», яка була започаткована ще в 2014 році, продовжує активну діяльність. Можна подивитися новини кафедри туризму і познайомитися з цікавими фахівцями та професійними зустрічами, які проходили.

Виробнича практика триває 7 тижнів наприкінці навчального року на 4 курсі.

У процесі практики студенти знайомляться з усіма складовими діяльності підприємства, беруть участь у комунікації з клієнтами, допомагають просувати туристичний продукт. Студенти також знайомляться з функціональними обов'язками працівників туристичного або готельного підприємства, їх функціями, правами та обов'язками.

У 2020-2021 н.р. студенти 4 курсу групи Тур-17 проходили виробничу практику на таких підприємствах Києва та України: «Каліпсо Україна», «СвітОгляд», «Поїхали з нами», «Coral Travel», «Anex Tour», «Київський Супутник», «Мокко», «Клуб Організації Турів», «Ідейний Простір», «Сафарі Тур», «Еврика СТ», готель «Україна», готель «Коростень», готельно-ресторанний комплекс «Стефанія» та ін. Значну допомогу у підборі місця практики надає Центр розвитку кар’єри Університету «КРОК». Місце проходження практики також може обиратися студентом самостійно, але, при умові погодження з кафедрою та заключення договору.

У кінці навчального року студенти підготували звіти про практику та захистили їх. Оцінку «відмінно» отримали за практику Єлизавета Жила, Олександра Коненко, Дарія Гаврілова, Тетяна Донцова, Софія Бардачевська, Жанна Шарафутдінова, Лілія Ставінська. Також на захисті практики продемонструвати високі результати Альона Марусечко, Влада Даценко, Юлія Корся, Святослав Брагін, Іван Гарбарчук. Бойко Богдану запропонували роботу в готелі «Україна» після проходження практики.

Група студентів, які проходили практику у Центральному офісі «Поїхали з нами» представили командну роботу – презентацію і зупинились більш детально на участі в онлайн-школі – курсовій підготовці для майбутніх менеджерів.

Було надзвичайно приємно спостерігати компетентність наших студентів, особистісні здобутки кожного, захоплення від занурення у професію, величезну мотивацію до успішної професійної діяльності.

Бажаємо успіхів наших випускникам у подальшій професійній кар’єрі!

Дякуємо керівнику практики від Університету – Гаврилюк Світлані Павлівні – доценту кафедри туризму!

Щиро дякуємо нашим партнерам, стейкхолдерам за надану можливість місць практики!

Щиро дякуємо Центру розвитку кар’єри, особисто Карлову Олександру Федоровичу – директору, за активну участь у підборі місць практики!!!

Оновлено: П'ятниця, 30 липня 2021 16:47
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Виробнича практика – важлива складова професійної підготовки майбутніх фахівців з туризму