Пишаємося нашими випускниками! — Університет «КРОК»

Новини та події

Пишаємося нашими випускниками!

26 липня 2021 Новини та події

25 липня 2021 року делегація від Університету «КРОК» з урочистою місією побувала в пункті тимчасової дислокації та вручила дипломи про вищу освіту військовим 10-ої Гірсько-Штурмової Бригади.

Декан юридичного факультету Університету «КРОК» Француз Анатолій Йосипович – доктор юридичних наук, професор, Герой України, Заслужений юрист України, лауреат премії Ярослава Мудрого, Ляшенко Олександра Миколаївна – доктор економічних наук, професорка, директорка навчально-наукового інституту магістерських програм та освіти для дорослих, Григорчук Мирослав Васильович – кандидат юридичних наук, доцент кафедри державно-правових дисциплін Університету «КРОК» особисто вручили дипломи про вищу освіту військовим 10-ої Гірсько-Штурмової Бригади, які закінчили навчання.

Високоповажні гості вручили дипломи, сказали багато теплих слів на адресу військових та побажали живими та здоровими повернутись додому. Це було особливо цінно та приємно, що гості знайшли час, можливість та приїхали особисто вручити дипломи випускникам. Отримання освіти особовим складом – один з пріоритетів командування бригади. І та тісна співпраця, яка налагоджена між Едельвейсами та Університетом «КРОК» – дорого вартує.

Невпинно продовжуємо повторювати, що пишаємося нашими випускниками та щиросердно вітаємо їх!

Оновлено: П'ятниця, 30 липня 2021 16:47
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Пишаємося нашими випускниками!