Нотатки тьютора — Університет «КРОК»

Новини та події

Нотатки тьютора

14 червня 2021 Новини та події

12 червня 2021 року, ще одна моя група молодших спеціалістів-економістів склала підсумковий Державний екзамен. Випустився 21 студент. Це вже шоста група з Хмельниччини. Шостий рік приходять до нас на дистанційку студенти, для яких ця форма навчання – унікальний шанс і можливість отримати передвищу освіту.

І в цій, шостій, групі є «особливі» студенти. Це військові зі Старокостянтинова. Цього разу їх восьмеро, четверо з яких – учасники бойових дій. А ще – троє жінок-військових. Настя Канцедал, Лєна Кутащук, Люда Рапун. Віддаю належне їх рішучості – при досить великому службовому навантаженні, вони знайшли час на навчання. На ГІДНЕ навчання. Вони всі два роки показували високі результати успішності, а Олена Кутащук отримає диплом з відзнакою.

Ще один такий диплом у цій групі отримає Діма Дикун. Людина цивільна, мирної професії. Розумний і допитливий. І ось це поєднання в одній групі людей різного віку, різних професій, різного життєвого досвіду, доль і характерів, і робить тьюторство як непростим, так і спокусливо-привабливим. Привабливість у тому, що є можливість якнайкраще врахувати особливості кожного і спрямувати їх максимально корисно для того, щоб людина отримала гідну освіту. Освіту, яка для багатьох стане кроком вперед – як над собою, так і у досягненні нових професійних висот.

... Приємно було чути після екзамену слова вдячності відтепер уже майже випускників на адресу нашого навчального закладу, кафедри, колег-викладачів.

Важливим було те, що частина думає над продовженням навчання в Університеті – вже на рівні «бакалавр». І я сподіваюсь, що ще довго буду спілкуватис з ними з різних питань. І обов’язково матиму можливість закінчувати листи до них так, як писав ці два роки навчання – «Бережіть себе»).

З повагою
Тьютор кафедри В.В.Дзюбко

Оновлено: Понеділок, 14 червня 2021 17:23
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Нотатки тьютора