Відкриття Всеукраїнської «ЕКО+ЕТНО+AРТ» ініціативи: креативної НЕ конференції — Університет «КРОК»

Новини та події

Відкриття Всеукраїнської «ЕКО+ЕТНО+AРТ» ініціативи: креативної НЕ конференції

28 квітня 2021 Новини та події

Цьогоріч Фаховий коледж Університету «КРОК став ініціатором нового амбітного проєкту «ЕсoEthnoEducation». Його мета – це постійний нетворкінг навчальних закладів та організацій задля освітньо-екологічної взаємодії та плідної співпраці у напрямку формування любові до рідної Батьківщини, традиційної культури українського народу, актуалізації автентичності народу та визначальних екологічних настанов для техногенного сьогодення.

Важливою віхою в реалізації концепції проєкту «ЕсoEthnoEducation» стало проведення Всеукраїнської «ЕКО+ЕТНО+AРТ» ініціативи: креативної НЕ конференції. Вона відбулась 21 квітня 2021 року на онлайн-платформі Microsoft Teams.

Надзвичайно приємно та вкрай важливо відзначити, що відкриття проєкту відбулося в суголоссі натхненних слів та чудових побажань від вельмиповажних гостей офіційної частини «НЕ конференції». Зокрема, це: проректор з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління) Університету «КРОК», Наталія Наконечна; директор Фахового Коледжу Університету «КРОК», Людмила Сумбаєва; генеральний директор директорату європейської інтеграції, бюджетування та узгодження політик МОН України, Олександр Пижов; керівник патронатної служби Міністра освіти і науки України, професор, доктор економічних наук, Сергій Захарін; доктор філософії Бірмінгемського Університету, другий секретар Національної комісії у справах ЮНЕСКО, Ніна Крамарева; національний координатор мережі Асоційованих шкіл ЮНЕСКО в Україні, Марія Глоба; заступник директора департаменту – начальник відділу вищої та фахової передвищої мистецької освіти департаменту мистецької освіти, Ірина Ягодзинська; начальник відділу молодіжної політики департаменту молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Леся Яремійчук; в.о. начальника відділу молоді та спорту Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації – Ольга Вязіна.

Надзвичайно радісно було також отримати натхненні слова підтримки учасникам проєкту від відомого телеведучого та громадського діяча, підтримувача автентичних цінностей української культури – Євгенія Клопотенка, який у листі-зверненні зі щирим захопленням зазначив, що відчуває гордість за таку активну, креативну молодь.

Оновлено: Четвер, 29 квітня 2021 22:01
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Відкриття Всеукраїнської «ЕКО+ЕТНО+AРТ» ініціативи: креативної НЕ конференції