Мистецький проєкт до 35-их роковин Чорнобильської трагедії — Університет «КРОК»

Новини та події

Мистецький проєкт до 35-их роковин Чорнобильської трагедії

26 квітня 2021 Новини та події

Сьогодні 26 квітня 2021 року у Фаховому коледжі Університету «КРОК» було проведено мистецький проєкт «…А може, люди віруси, от просто собі віруси на цій живій землі?!» на вшанування 35-их роковин Чорнобильської трагедії.

До проєкту долучились заклади освіти міста Києва. Юнацтво підготувало тематичні мистецькі відеороботи, художні інсталяції тощо. Символічним став поетичний онлайн-марафон «Мусимо пам’ятати», у якому учні столичних шкіл наживо читали поетичні рядки, присвячені героям-чорнобильцям.

Щиро дякуємо всім учасникам проєкту, педагогам та учням навчальних закладів міста, а саме: комунальний позашкільний навчальний заклад «Київська Мала академія наук учнівської молоді»; приватний заклад загальної середньої освіти «Вишнівський ліцей «ВІВАТ»; спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №82 ім.Т.Г. Шевченка з поглибленим вивченням англійської мови; спеціалізована школа І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням французької мови № 269 м. Києва; школа І-ІІІ ступенів № 218 м. Києва; Фаховий коледж Університету «КРОК»; спеціалізована школа І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови № 85; навчально-виховний комплекс № 176 (спеціалізована школа І ступеня з поглибленим вивченням іспанської мови – суспільно-гуманітарна гімназія) імені Мігеля де Сервантеса м. Києва.

Свою підтримку учасникам проєкту висловили: відділ молодіжної політики Департаменту молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) в особі начальника відділу – Лесі Василівни Яремійчук; відділ молоді та спорту Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації в особі в.о. начальника відділу – Ольги Мирославівни Вязіної; Чорнобильський радіаційно-екологічний біосферний заповідник в особі провідного інженера з науково-технічної інформації відділу інформаційно-просвітницької роботи – Тетяни Володимирівни Прибори.

Сьогодні через 35 років від дня трагедії ми відчуваємо біль, який не вщухає. Він назавжди в родинах тих героїв, хто поклав життя заради життя; в пам’яті всіх, хто не байдужий і хто щодня докладає зусиль у збереження довкілля нашої країни, нашої планети.

26 квітня – цей день завжди об’єднуватиме всіх, хто живе єдиним спогадом, єдиною печаллю, єдиною надією. Це – Міжнародний день пам’яті про Чорнобиль. І ми не маємо права забути. Ми не маємо повторити. Ми маємо право жити щасливо, в мирний час під мирним небом, насолоджуватись красою нашої чудової природи. І хочеться, щоб так було завжди. Слава героям-чорнобильцям!

Оновлено: Середа, 28 квітня 2021 11:24
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Мистецький проєкт до 35-их роковин Чорнобильської трагедії