Майстер-клас на тему: «Організація та становлення власного бізнесу в туристичній галузі» — Університет «КРОК»

Новини та події

Майстер-клас на тему: «Організація та становлення власного бізнесу в туристичній галузі»

25 березня 2021 Новини та події

19 березня 2021 року у Фаховому коледжі «КРОК» випускниця 2008 року спеціальності «Економіка підприємства», нині власниця агенції «Туристична пекарня» Оробей Марія провела майстер-клас на тему «Організація та становлення власного бізнесу в туристичній галузі».

До заходу долучились студенти старших курсів та викладачі коледжу, які мали можливість поставити запитання та доєднатися до обговорення. На майстер-класі були висвітленні питання організації власного туристичного бізнесу, шляхи його створення та цікаві поради з життєвого досвіду спікерки. Випускниця детально розповідала з чого починати бізнес, як отримувати насолоду від своєї роботи, як стати більш впевненішим! Тренінг з Марією надихнув багатьох студентів та викладачів на дії! Більша частина змінила своє мислення, свої погляди. Одним словом, всі вийшли натхненні та сповнені позитивних емоцій. По завершенню заходу студенти мали нагоду особисто поспілкуватися з Марією і зробити спільні фото.

Щиро вдячні організаторам та гостям заходу за корисно та змістовно проведений час!

Майстер-клас "Як відкрити власний туристичний бізнес" від випускниці Коледжу — Марії ОробейУніверситет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Четвер, 25 березня 2021 16:10
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Майстер-клас на тему: «Організація та становлення власного бізнесу в туристичній галузі»