Вітаємо випускників 2021 — Університет «КРОК»

Новини та події

Вітаємо випускників 2021

25 березня 2021 Новини та події

19 березня 2021 року відбулося урочисте свято вручення дипломів молодшого спеціаліста випускникам спеціальності «Готельно-ресторанна справа».

У Коледжі економіки, права та інформаційних технологій цей захід завжди залишається найбільш зворушливою подією. За роки навчання всі студенти стали рідними, тому прощатися дуже важко. Кожне слово-вітання лунало від щирого серця та зі сльозами на очах. Випускників вітали: проректор з навчально-педагогічної роботи (корпоративне управління) Н.В. Наконечна, адміністрація Коледжу: Сумбаєва Л.П., Гурінова Л.О., Рибак І.В. та Степаненко Н.В., улюблені викладачі: М.І. Романова, Н.В. Пирлік, Т.В. Кондес, а також куратор групи І.Г Вайнорес. Традиційно під час випуску вручається відзнака «Вірність «КРОКу» тим сім'ям, де двоє чи більше родичів навчалися чи навчаються в нашій корпорації. Цього разу таку відзнаку отримали родина Кузнєцова Дмитра, Даніелян Крістіни та Волкової Олександри.

Випускників також привітали творчими номерами – голова СРК Валентин Янчарук та засновниця творчого проєкту Арт-КЕПІТ Ірина Рибак з піснею «Спалах», випускниця 2008 року Марія Оробей з піснею «Спи собі сама» та неповторний театр танцю «K-girls» на чолі з хореографом Аліною Гольцевою. Кращі випускниці, які були невід'ємною частиною проєктної діяльності, активні учасниці іміджевих заходів Луценко Діана та Черновська Анна були нагороджені відзнакою «З КЕПІТом у серці, з КРОКом назавжди». А також цю відзнаку отримали випускники попередніх років Оробей Марія (2008р.) та Ключкей Владислав (2021р.) Відзнаку «Естафета успіху» отримали Ковальова Олександра, Мятних Дар'яна та Донець Олександр.

Наприкінці свята випускники підготували сюрприз. Слова подяки та привітання всім, хто був поруч з ними ці 3,5 роки, випускний вальс та відеопривітання від батьків. Педагогічний колектив Коледжу докладав чимало зусиль, аби завоювати довіру студентів, разом з ними переживали невдачі й тішилися з перемог, а студенти, у свою чергу, віддячували своїми досягненнями й успіхами. Бажаємо натхнення, успіхів та перемог в обраній спеціальності! Нехай у вашому житті все буде так, як ви мрієте!

Церемонія вручення дипломів молодшого спіціаліста Коледжу, спеціальність "Готельно-ресторанна справа" // п'ятниця, 19 березня 2021 рокуУніверситет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Четвер, 25 березня 2021 15:28
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Вітаємо випускників 2021