Регіональний освітній проєкт «КРОК до співпраці»: створюємо «Рrofee Book» спеціальностей — Університет «КРОК»

Новини та події

Регіональний освітній проєкт «КРОК до співпраці»: створюємо «Рrofee Book» спеціальностей

22 березня 2021 Новини та події

Університет «КРОК» та Фаховий коледж Університету «КРОК» у рамках продовження регіонального освітнього проєкту «КРОК до співпраці» оголошують нову проєктну ініціативу «Рrofee Book». У першій частині проєкту створюємо загальний профайл спеціальностей.

«Рrofee Book» – це освітній профорієнтаційний проєкт для учнів старшої школи, студентів фахової передвищої освіти, що відбуватиметься в онлайн-форматі.

Ініціатором проєкту є Студентське наукове товариство, зокрема автором ідеї є голова СНТ, студентка III курсу спеціальності «Право» Диптан Катериною.

Основна ідея: колаборація освітніх кіл, випускників Коледжу та Університету, стейкхолдерів, експертного та наукового середовища для формування широкої обізнаності щодо актуальних аспектів професії, співвідношення теорії та практики, сприяння менторству молодого покоління з боку професіоналів для якісної сучасної освітньої підготовки та фахової мотивації студентів під час навчання.

Перша частина проєкту презентує змістовний профайл таких спеціальностей, як «Фінанси», «Маркетинг», «Право».

Оновлено: Вівторок, 23 березня 2021 11:52
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Регіональний освітній проєкт «КРОК до співпраці»: створюємо «Рrofee Book» спеціальностей