Коледж відвідав найбільшу незалежну медіакомпанію України — Університет «КРОК»

Новини та події

Коледж відвідав найбільшу незалежну медіакомпанію України

17 березня 2021 Новини та події

Нещодавно студенти Коледжу стали учасниками екскурсії до Музею телебачення та мали змогу своїми очима привідкрити закулісся роботи найбільшої незалежної медіакомпанії України.

Перше, що відчулося, це абсолютна демократичність та відкритість медіакомпанії, її працівників, їх стратегічна зорієнтованість на особистість.

Щиро дякуємо чудовій працівниці медіакомпанії, екскурсоводу пані Анні Фурсенко за надзвичайно цікаву, змістовну та барвисту розповідь, а також позитивне спілкування.

Студенти Коледжу стали свідками прямого ефіру у найновітнішій студії Суспільного. Побачили буденну роботу його колективу. Мали змогу самі відчути себе ведучими ток-шоу в одній із студій Суспільного.

А під час відвідування Музею телебачення студенти відкрили для себе історію становлення телерадіомовлення в Україні. «Факти, люди, техніка, програми – такий принцип формування експозиції музею, яка налічує понад 800 експонатів». Це схеми перших пересувних телевізійних станцій, фотографії, макети декорацій, акредитації на найважливіші світові події та незліченні нагороди.

Вразив масштабністю оглядовий майданчик Суспільного, з якого відкривається чудовий та незабутній краєвид міста.

Щиро дякуємо Суспільному за чудову зустріч та бажаємо процвітання й успіхів у справі становлення незалежного медіа в Україні.

Оновлено: Вівторок, 23 березня 2021 10:47
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Коледж відвідав найбільшу незалежну медіакомпанію України