Сертифікатний курс «Казкотерапія дитячих проблем» — Університет «КРОК»

Новини та події

Сертифікатний курс «Казкотерапія дитячих проблем»

15 березня 2021 Новини та події

11 березня 2021 року завершився практичний сертифікатний курс «Казкотерапія дитячих проблем» із Разідою Мугаллімовною Ткач, кандидатом психологічних наук, казкотерапевтом, засновником Школи терапевтичної метафори «Доктор Сказка» та Київського юнгіанського інституту.

Курс складався з 6 занять (з 04.02.21 по 11.03.21 включно). В умовах карантину всі заняття проходили онлайн, на платформі ZOOM. Учасники отримали знання про правила побудови та розповіді терапевтичної казки, навчилися самі писати такі казки (до речі, усі вони були використані для роботи з різними проблемами конкретних дітей і допомогли з вирішенням цих проблем!).

Студенти навчилися конструювати казку під конкретну дитину й проблему, зокрема – для подолання дитячих страхів. Наприклад, розглядали такі випадки, як страх гойдатися на гойдалці, страх темряви, страх спілкування з іншими дітьми тощо.

Навчилися також складати казки для подолання поведінкових та психосоматичних розладів, налагодження сімейних стосунків, роботи з дитячим горем тощо. Попрацювали з власними запитами.

Наразі учасники курсу вирішили надрукувати збірник казок, які вони написали під час занять! Учасники залишилися дуже задоволені курсом «Казкотерапія дитячих проблем»!

Розповідаючи про свої враження, відзначають, що потоваришували один із одним, і просто в захваті від занять Разіди Мугаллімовни: надихають атмосфера, гарний настрій, знання ведучої курсу, спілкування та вміння цікаво й доступно подати матеріал. «Я отримав більше, ніж очікував!» – сказав Юрій Лященко, учасник курсу «Казкотерапія дитячих проблем». На питання, чи порадили б цей курс своїм знайомим, всі відповідають схвально.

Оновлено: Понеділок, 15 березня 2021 16:39
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Сертифікатний курс «Казкотерапія дитячих проблем»