Авторський семінар «Інвестиційний менеджмент на серветці» — Університет «КРОК»

Новини та події

Авторський семінар «Інвестиційний менеджмент на серветці»

15 березня 2021 Новини та події

10 березня 2021 року кафедра теоретичної та прикладної економіки та лабораторія управління капіталом і майном, що працює при кафедрі, Університету «КРОК» спільно з «Асоціацією спеціалістів з нерухомості (ріелторів) України» (АСНУ) провела семінар-тренінг.

Семінар присвячено формуванню практичних навичок управління інвестиціями на ринку нерухомості. Учасниками семінару стали студенти магістратури та бакалаврату спеціальностей 051 Економіка та 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність. До семінару доєдналися студенти коледжів Університету «КРОК».

У роботі семінару взяли участь представники сімох агенцій з нерухомості та більшість викладачів кафедри теоретичної та прикладної економіки. Загалом, в роботі семінару взяло участь 55 осіб, 37 з яких доєдналися до семінару онлайн. Доповідачами (тренерами) на семінарі були відомі в професійному середовищі агентів ринку нерухомості фахівці:

  • Топал А.А., керівник Громадської спілки «Асоціація професійних управителів нерухомістю в Україні», член міжнародних асоціацій фахівців ринку нерухомості, старший викладач кафедри теоретичної та прикладної економіки Університету «КРОК»;
  • Бондаренко А.Г., ріелтор, член АСНУ, член міжнародної асоціації фахівців ринку нерухомості, магістр, випускниця кафедри теоретичної та прикладної економіки Університету «КРОК» за спеціальністю «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» 2021 року.

Всі учасники семінару отримали сертифікат, який засвідчує набуття нових компетентностей.

Оновлено: Вівторок, 16 березня 2021 14:26
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Авторський семінар «Інвестиційний менеджмент на серветці»