Студенти-психологи рекомендують — Університет «КРОК»

Новини та події

Студенти-психологи рекомендують

12 березня 2021 Новини та події

Cтудентка 3-го курсу спеціальності «Психологія» навчально-наукового інстиуту психології Університету «КРОК» Марія Вальковська другий семестр поспіль навчається за програмою обміну студентів в Університеті ім. Миколаса Ромеріса (Вільнюс, Литва).

Марія ділиться своїми враженнями: «Ще коли я була дитиною, завжди мріяла про навчання за кордоном, проте не хотіла вступати в іноземний ЗВО для повноцінного навчання, бо у той самий час освіту бажала отримати в Україні. І завдяки можливостям, які нам дають у ННІП та Університеті «КРОК», я здійснила свою мрію! Зараз я студентка по-обміну в литовському університеті, де я отримую безцінний досвід та знання, які, я переконана, будуть корисні для майбутньої роботи психологом в Україні. Зараз я живу у моменті, коли навчання у двох університетах з різними методами, поглиблює мої знання у психології як з теоретичної, так і з практичної сторін. Вже зараз я можу сказати, що рік навчання за кордом розширив бачення мого майбутнього в Україні та створив нові орієнтири для розвитку у психології. Тому я безмежно вдячна та рада, що прийняла рішення вступити на навчання на перший курс за спеціальністю «Психологія» в Університет «КРОК», який надає різнобічні можливості професійного та особистісного розвитку своїм студентам».

Приємно чути такі відгуки та рекомендаціїї, адже «КРОК» – це впершу чергу люди, які створюють його. І саме вони є підтвердженням тези: Університет «КРОК» – це #кращийприватний університет країни! Пишаємося нашими студентами!
Оновлено: Понеділок, 15 березня 2021 12:34
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Студенти-психологи рекомендують