Стати професіоналом у сфері публічних закупівель легко! — Університет «КРОК»

Новини та події

Стати професіоналом у сфері публічних закупівель легко!

02 березня 2021 Новини та події

Кафедра національної економіки та фінансів Університету «КРОК» поглиблює співпрацю з Департаментом сфери публічних закупівель Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.

Незважаючи на складний час і нові виклики для суспільства, Кафедра національної економіки та фінансів Університету «КРОК» продовжує брати участь у заходах Мінекономіки щодо популяризації та професіоналізації сфери публічних закупівель.

Нещодавно провідні викладачі кафедри – доценти Румик Ігор Іванович і Чумаченко Ольга Григорівна – взяли участь у стажуванні, організованому Центром вдосконалення закупівель Київської школи економіки (KSE).

Крім того, вони отримали доступ до низки он-лайн ресурсів, які покликані сприяти проведенню аналітичних досліджень та поглибленого вивченню ринків.

Під час навчання за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування» Кафедра національної економіки та фінансів надає можливість вивчати дисципліну «Організація публічних закупівель», після опанування якої здобувачі отримують ґрунтовні фахові знання у даній сфері.

Приєднуйся до команди професіоналів та висококваліфікованих спеціалістів у сфері публічних закупівель! Отримай якісні знання та реалізуй їх у своїх практичній діяльності!

Оновлено: Вівторок, 02 березня 2021 10:47
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Стати професіоналом у сфері публічних закупівель легко!