Знайомство з Zagrava Studios — Університет «КРОК»

Новини та події

Знайомство з Zagrava Studios

23 лютого 2021 Новини та події

Для студентів освітньої програми «Комп’ютерні науки» початок 2021 року видався щедрим на надихаючі зустрічі з представниками роботодавців ІТ-галузі. Цього разу ми познайомилися з Олексієм Михасюком, CEO Zagrava Studios – найбільшою ігровою студією в Західній Україні.

Zagrava – це рівненська студія, яка вже більше десяти років займається розробкою комп’ютерних та мобільних ігор. У 2019 році розпочалося їхнє партнерство з Playrix – компанією, яка створила хіти Homescapes та Fishdom, у які щомісяця грає близько 100 млн користувачів. Он-лайн зустріч відбулася 18 лютого, розглянули актуальне для студентів питання: «Як відбувається розробка ігор? Менеджмент та робота в команді».

Пан Олексій розповів про історію створення компанії Zagrava, поділився як зібрали чудову команду та випустили десятки ігор-хітів. Студенти дізналися від фахівця практика про особливості гейм-девелопменту, які навички потрібні для створення гри, в чому принципова різниця між ігровим та звичайним ІТ-проектом. Висловлюємо щиру вдячність Олексію Михасюку за цікаву та пізнавальну зустріч, сподіваємося на подальшу співпрацю у зростанні нових талантів ІТ-індустрії в Україні.

Оновлено: Вівторок, 23 лютого 2021 17:07
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Знайомство з Zagrava Studios