Тьютор як учасник навчального процесу в умовах нових викликів — Університет «КРОК»

Новини та події

Тьютор як учасник навчального процесу в умовах нових викликів

12 лютого 2021 Новини та події

01 лютого 2020 року розпочалась сесія студентів дистанційної форми навчання. З метою доведення до них особливостей семестру в залежності від освітньо-кваліфікаційного рівня і курсу, 6-7 лютого мною була здійснена поїздка на Хмельниччину. Там навчаються 40 студентів-дистанційників спеціальностей, якими опікується наша кафедра. 

Такі поїздки відбуваються як мінімум двічі на рік – кожного семестра, і мають на меті встановлення неформального контакту з тими, хто приходить на навчання в КРОК.

Спілкування цих днів мало різну спрямованість. Під час контактів зі студентами освітньо-кваліфікаційних рівнів молодший спеціаліст і бакалавр акцент було зроблено на ключові завдання семестру (курсові роботи, практики), доведено перелік питань до комплексного державного екзамену. Було надано відповіді і проведено консультації з особливостей використання платформи Мудл, взаємодії з викладачами.

Особливо цінними і приємними були зустрічі з нашими випускниками. Ми знову занурились в атмосферу студентських років, пригадали цікаві моменти – серйозні та веселі. Випускники передавали теплі слова вдячності викладачам і Університету за надану можливість здобути якісну сучасну освіту, розширити перспективи подальшої самореалізації.

Переконаний в тому, що за дистанційною формою навчання – майбутнє. Це обумовлено і динамікою нашого часу, і нинішніми викликами. І саме тьютор має бути тією ланкою, яка поєднує навчальний заклад і майбутнього абітурієнта, студента, випускника. І максимально сприяє популяризації як нашого КРОКу взагалі, так і спеціальностей своєї кафедри зокрема.

В.В.Дзюбко,
тьютор кафедри теоретичної
та прикладної економіки

Оновлено: П'ятниця, 12 лютого 2021 15:02
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Тьютор як учасник навчального процесу в умовах нових викликів