Мистецький проєкт реалізовано: дякуємо за підтримку партнерові – КП «Київський метрополітен» — Університет «КРОК»

Новини та події

Мистецький проєкт реалізовано: дякуємо за підтримку партнерові – КП «Київський метрополітен»

29 січня 2021 Новини та події

Кожне місто має мати своє душу, свої символи. У випадку з Києвом, це у тому числі й столична підземка. Саме вона складає невід’ємну частинку комфортного та безпечного повсякдення містян.

Адже від 6 листопада 1960 року (заснування Метрополітену) кияни не можуть уявити свого життя без улюбленого метро. Київський метрополітен – найстаріший та найдовший метрополітен України. Цьогоріч він святкує своє славетне 60-річчя. За 60 років існування підземкою скористалося близько 20 млрд. Тобто, все населення Землі могло б проїхатись підземкою тричі!

Київський метрополітен – має чисельні рекорди світового рівня. Так, одна з найглибших станцій метрополітену у світі – це – «Арсенальна». Її глибина – понад 100 метрів! Станція «Золоті ворота» – одна з найкрасивіших у світі за рейтингом британського видання Вusiness Іnsider. Метрополітен є простором арту, де реалізовують свої творчі задуми митці країни. Так, у вестибюлі станції метрополітену «Театральна» чудову традицію вальсування киянами поважного віку увічнили у бронзі та встановили мініскульптуру «Танці на Театральній».

Дійсно, Київський метрополітен – частина мистецького простору міста, адже його станції є об'єктами архітектурного та культурного надбання. Це – «Золоті ворота», «Вокзальна», «Хрещатик», «Арсенальна». Водночас дизайнери-будівники метрополітену створюють станції і в креативному модерному урбаністичному стилі. Як, от станція «Славутич».

Не перестаємо захоплюватись щирим прагненням КП «Київський метрополітен» підтримувати соціальні, молодіжні, громадянські ініціативи, проводити просвітницькі та мистецькі кампанії. Неймовірно вражаючою є ідея фотовагонів на різну важливу для громадськості тематику. І надзвичайно приємно, що КП «Київський метрополітен» підтримав мистецький проєкт Фахового коледжу Університету «КРОК» «Українська душа: від витоків до сьогодення».

Вітаємо наш улюблений Метрополітен з Ювілеєм!

Щиро дякуємо всьому трудовому колективу, керівництву Київського Метрополітену за звитяжну, натхненну, дуже відповідальну, високопрофесійну роботу задля та в ім’я киян. Щиро бажаємо процвітання та успіхів. Висловлюємо також свої слова вдячності особисто заступнику начальника КП «Київський метрополітен» пані Наталії Андріївні Макогон, а також фахівцеві з організації інформаційної безпеки I категорії Управління стратегічних комунікацій пані Антоніні Ругаль.

Дуже сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

Оновлено: П'ятниця, 29 січня 2021 22:43
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Мистецький проєкт реалізовано: дякуємо за підтримку партнерові – КП «Київський метрополітен»