Круглий стіл Університету «КРОК» та НБУ «Нові виклики та сучасні реалії фінансової освіти: співпраця університетів та фінансових інституцій» — Університет «КРОК»

Новини та події

Круглий стіл Університету «КРОК» та НБУ «Нові виклики та сучасні реалії фінансової освіти: співпраця університетів та фінансових інституцій»

21 січня 2021 Новини та події

19 січня 2021 року відбувся тристоронній круглий стіл, в якому взяли участь Центр розвитку кар’єри та кафедра національної економіки та фінансів Університету «КРОК» і Департамент комунікацій Національного банку України.

Університет «КРОК» представляли: завідувач кафедри національної економіки та фінансів, професор Віктор Грушко, провідні викладачі цієї кафедри доценти Ігор Румик та Ольга Чумаченко, а також Олександр Карлов, директор Центру розвитку кар’єри.

Від Національного банку України виступили: Леся Войтицька, начальник Управління зв’язків з громадськістю та фінансової обізнаності Департаменту комунікацій та Олена Тригуб, головний фахівець цього Департаменту. Учасники обговорили можливості співпраці Університету «КРОК» і Національного банку України, участь студентів і викладачів Університету у заходах НБУ.

Особливо цікавим було обговорення інформаційної кампанії ШахрайГудбай (безпека безготівкових та онлайн-платежів), проєкту Спліт (нагляд за ринком небанківських фінансових послуг), питання захисту прав споживачів фінансових послуг, GlobalMoneyWeek та інших. Зустріч була конструктивною та плідною. Учасники прийняли рішення про подальшу співпрацю між Університетом «КРОК» та Національним банком України.

Оновлено: Четвер, 17 червня 2021 15:10
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Круглий стіл Університету «КРОК» та НБУ «Нові виклики та сучасні реалії фінансової освіти: співпраця університетів та фінансових інституцій»