Майстер-клас «Ефективність роботи команд» від професіоналів-практиків — Університет «КРОК»

Новини та події

Майстер-клас «Ефективність роботи команд» від професіоналів-практиків

18 січня 2021 Новини та події

Нещодавно ми анонсували практичну підготовку бакалаврів з комп’ютерних наук, у рамках якої заплановано серію зустрічей з професіоналами-практиками, представниками роботодавців, експертами ІТ-галузі. І, як обіцяли, ділимося результатами та цікавими фактами першої такої зустрічі.

14 січня 2021 року відбувся майстер-клас з розвитку ефективності роботи команд. Обрана тематика не випадкова і є актуальною для здобувачів, оскільки першим завданням на проєкті для них було саме створення команд. Майстер-клас відбувся он-лайн з використанням програми Discord, що дозволило в режимі однієї конференції створити команди та виконати кейс-завдання. Від тренерів здобувачі дізналися про важливість комунікацій і чим відрізняється група від команди. У результаті взаємодії на майстер-класі учасники отримали: діагностику себе на предмет розуміння процесів, що протікають в групах; організацію ефективної роботи колективу. Цікавим виявився факт, що найменш комунікабельною і злагодженою виявилася команда, учасники якої не змогли спочатку обрати власну групу.

Тренери майстер-класу:

  • Михайло Альперович – консультант з питань управління, бізнес-тренер; управляючий партнер і директор компанії ІНТРОН; паст-президент Ротарі Клубу «Загальний шлях»; Член ради підприємців України; співавтор методики управління «Куб метастратегіями», автор методики управління «Аудит систем управління»;
  • Станіслав Загурскій – виконавчий директор IT компанії Colorisoft.

Ось так, «цікаво і не нудно» зі слів здобувачів почалася практична підготовка за освітньою програмою «Комп’ютерні науки».

Невдовзі чекайте на нові зустрічі!

Оновлено: Понеділок, 18 січня 2021 12:41
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Майстер-клас «Ефективність роботи команд» від професіоналів-практиків