Місяць екології в Коледжі: ЕКО «ЛОТОС» завітав до КП УЗН Солом’янського району — Університет «КРОК»

Новини та події

Місяць екології в Коледжі: ЕКО «ЛОТОС» завітав до КП УЗН Солом’янського району

24 листопада 2020 Новини та події

Карантин не став на заваді екоактивізмові наших студентів. 12 листопада 2020 року ЕКО «ЛОТОС» відвідав КП УЗН Солом’янського району.

Незважаючи на глибоку осінь, доволі холодну пору року, тут по-справжньому кипить масштабна робота. Адже вже на вході до території самого підприємства для відвідувачів відкриваються красиві композиції мистецтва ландшафтного дизайну. Навколо буяють квіти та радують око зелені насадження. Працівники підприємства надзвичайно заклопотані, адже працюють як на свіжому повітрі, так і турботливо доглядають за рослинами в межах величезних тепличних споруд.

Цього дня студенти Коледжу, юні екоактивісти (заступник голови ЕКО «ЛОТОСу», студент Коледжу Дмитро Цуканов, студенти першого курсу Коледжу – Георгій Гричик та Софія Тройна) завітали на розмову до пані Віталіни Новик, керівниці відділу та організації діловодства КП УЗН Солом’янського району, очільниці служби зі зв’язків з громадськістю підприємства.

Пані Віталіна зауважила, що на плечах співробітників комунального підприємства лежить озеленення цілого Солом’янського району міста. Водночас працівники на постійній основі долучаються до проєктів на рівні столиці. Зокрема, тільки у 2020 році здійснено: реконструкцію та благоустрій парку «Орлятко» за замовленням КО «Київзеленбуд»; розчистку та благоустрій озера в парку «Відрадний» за замовленням КО «Київзеленбуд»; реконструкцію Ландшафтного парку на вул. Солом’янській за замовленням комунального підприємства «Київський центр розвитку міського середовища»; завершено капітальний ремонт скверу на вулиці Авіаконструктора Антонова, 2/32 за замовленням КО «Київзеленбуд». Впродовж 2020 року виконано значні озеленювальні роботи, у цифрах – це: посадка дерев – 889 од.; посадка кущів – 7281 од.; влаштування, ремонт газону – 4,15 га.; посадка квітів – 1107 тис. од. на площі квітників 2,8 га.

Щиро дякуємо КП УЗН Солом’янського району та особисто пані Віталіні за змістовну розмову та натхнення до екологічної роботи. Також висловлюємо вдячність Управлінню екології та природних ресурсів виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) за підтримку та допомогу. Дякуємо особисто начальниці сектору із зв’язків з громадськістю та пресою Управління пані Карині Конопленко за допомогу в організації цієї надзвичайно цікавої зустрічі та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Місяць екології Коледжу: Відвідування КП УЗН Солом'янського району м. КиєваУніверситет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Четвер, 26 листопада 2020 14:46
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Місяць екології в Коледжі: ЕКО «ЛОТОС» завітав до КП УЗН Солом’янського району