Життя триває: ознайомче заняття для студентів дистанційної форми навчання — Університет «КРОК»

Новини та події

Життя триває: ознайомче заняття для студентів дистанційної форми навчання

27 жовтня 2020 Новини та події

Незважаючи на обмеження, зумовлені пандемією, життя триває. І у ньому відбуваються цікаві та важливі події.

Так, 23 жовтня 2020 року керівник проєктів та програм у сфері матеріального (нематеріального) виробництва (помічник проректора з маркетингу) Т.Г. Панченко та старший викладач кафедри теоретичної та прикладної економіки-тьютор студентів дистанційної форми навчання В.В. Дзюбко здійснили робочу поїздку до Старокостянтинова – міста, з яким у нашого Університету вже 7-й рік налагоджена тісна співпраця.

Метою поїздки було проведення ознайомчого заняття-інструктажу для студентів-економістів нового набору Коледжу, направлене на особливості їх роботи з системами КРОК Офіс 365 та Мудл; ознайомлення з тематикою курсових робіт і особливостями підходів до їх написання; введення в курс проходження сесії, яка починається вже з понеділка.

У зустрічі також взяли участь і студенти-молодші спеціалісти 3 курсу Коледжу, яким було доведено інформацію про особливості проходження практики та складання звіту; нюанси підходів до написання курсової роботи з фаху. Студенти-бакалаври також отримали відповіді на питання, які їх цікавили та хвилювали.

А почалася зустріч з того, що керівник проєктів та програм у сфері матеріального (нематеріального) виробництва (помічник проректора з маркетингу) Т.Г. Панченко – за дорученням проректора з навчальної роботи (корпоративного управління) Н.В. Наконечної – вручила подяки Університету місцевим кураторам студентів-дистанційників: Сергію Сильвестровичу Кучеруку та Олені Вікторівні Кравчук за вагомий особистий внесок у розвиток дистанційної освіти і плідну співпрацю з нашим навчальним закладом. Майже дві години зустрічі пролетіли непомітно.

Приємно було бачити в очах наших студентів небайдужість і зацікавленість в інформації, яку вони отримували. Це ще раз свідчить про правильність визначення дистанційної форми навчання однією з пріоритетних, необхідність приділяти їй необхідну увагу.

Дякуємо за сприяння в організації поїздки проректору з маркетингу Ю.М. Гукайлу та помічнику ректора В.Л. Борейку.

Старший викладач кафедри
теоретичної та прикладної економіки В.Дзюбко

Оновлено: Середа, 28 жовтня 2020 18:20
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Життя триває: ознайомче заняття для студентів дистанційної форми навчання