Університет «КРОК» приєднався до Всесвітнього марафону зі святкування Днів Програми Еразмус — Університет «КРОК»

Новини та події

Університет «КРОК» приєднався до Всесвітнього марафону зі святкування Днів Програми Еразмус

21 жовтня 2020 Новини та події

На початку жовтня 2020 року Університет «КРОК» приєднався до Всесвітнього марафону зі святкування Днів Програми Еразмус, організувавши заходи з проєктів розбудови потенціалу вищої освіти та програм мобільності.

Онлайн-конференція «Від EANET до INTERADIS. Кращі практики та вплив.» відбулась за участю партнерів проєктів EANET, MEDIATS, INTERADIS, CLIMAN та COOPERA. Учасники EANET, першого проєкту ЄС в Університеті «КРОК», а саме начальник управління міжнародного співробітництва Андрій Лотарєв, керівник проєктів та програм Галина Богаченко, а також на момент реалізації проєкту Голова Асоціації випускників Університету «КРОК», а зараз директорка школи КМДШ Світлана Заріпова знову зібралися разом, та з партнерамии, які вже стали друзями, обговорили роль, кращі практики та вплив проєктів Темпус та Erasmus+.

Онлайн-презентація програм мобільності була організована з метою проінформувати студентів Університету «КРОК» щодо можливостей навчання закордоном та процедури відбору. Попередні учасники програми презентувати власний досвід та надали поради майбутнім учасникам мобільності щодо навчання закордоном. Захід був організований управлінням міжнародного співробітництва Університету «КРОК», а саме начальником УМС Андрієм Лотарєвим, керівником проєктів та програм Анною Дробиною та менеджером з адміністративної діяльності Мариною Євченко.

7 випуск електронного ньюслеттера проєкту MEDIATS присвячений святкуванню Днів Еразмус був презентований консорціуму. Ньюслеттер підготовлений командою УМС Університету «КРОК», що є керівником пакету по дисемінації результатів проєкту MEDIATS.

Вітаємо усіх з #ErasmusDays!

Оновлено: Середа, 21 жовтня 2020 18:18
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Університет «КРОК» приєднався до Всесвітнього марафону зі святкування Днів Програми Еразмус