Мистецька відзнака «АртЕра» – 2020: історію розпочато — Університет «КРОК»

Новини та події

Мистецька відзнака «АртЕра» – 2020: історію розпочато

16 жовтня 2020 Новини та події

Університет «КРОК» є простором для всебічного розвитку особистості. Мистецтво в усіх його варіантах є невід’ємною частиною життя Корпорації та КРОКівської родини.

Адже перелік мистецьких проєктів Університету «КРОК» та Фахового коледжу – це дуже великий список артових звершень, які допомагають молоді розкрити свій творчий потенціал. А ще приємніше, що ці проєкти успішно об’єднують студентів, викладачів та працівників Університету. Ми пишаємося визначними творчими успіхами наших колективів.

Саме тому у 2020 році Коледж став ініціатором особливої нагороди від імені Університету «КРОК» – «Мистецька відзнака «АртЕра», яка вручається за вагомий внесок у розвиток мистецтва та культури в Університеті. Авторський колектив відзнаки – це: директор Коледжу Л.П. Сумбаєва, завдяки якій з’явилась чудова назва відзнаки; заступник директора Коледжу І.В. Рибак– авторка ідеї та дизайну відзнаки. Прикметно, що концепт нагороди здобув своє ідеальне матеріальне втілення завдяки компанії із досить символічною назвою «Artpriz» (м. Харків). Також надзвичайно вдячні ректору Університету С.М. Лаптєву та проректору Університету з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління) Н.В. Наконечній за абсолютну підтримку ініціативи.

Символічно, що першими номінантами цієї відзнаки стали КРОКівці, які демонструють впродовж багатьох років свій мистецький талант та творчість. Пишаємося, що цьогоріч за вагомий внесок у розвиток мистецтва та культури в Університеті цією почесною нагородою відзначено багатьох колег, викладачів, співробітників, студентської молоді.

Щиро дякуємо та надихаємося створенням великої кількості унікальних зіркових історій успіху на яскравому КРОКівському небосхилі.

  • Гольцева Аліна Юріївна, випускниця Коледжу та Університету, хореограф, керівник танцювального колективу «K-Girls», юрисконсульт Університету, відзначена премією мера Києва Віталя Кличка за видатний внесок у розбудову столиці у 2020 р. у y номінації «творчі досягнення».
  • Заріпова Світлана Зульфирівна, Голова Асоціації випускників Університету «КРОК».
  • Карапетян Олександр Робертович, директор департаменту зі студентських питань.
  • Карлов Олександр Федорович, директор центру розвитку кар’єри. Кратко Олександр Геннадійович, завідувач навчально-методичного відділу тестових технологій.
  • Маліхова Валерія, студентка Університету, керівник Вокальної студії «КРОК».
  • Мелько Людмила Федорівна, завідувач кафедри туризму.
  • Рибак Ірина Вікторівна, заступник директора з наукової та методичної роботи Коледжу.
  • Сингаївська Ірина Валентинівна, директор навчально-наукового інституту психології.
  • Степаненко Наталія В’ячеславівна, заступник директора з виховної роботи Коледжу.
  • Ткач Дмитро Іванович, проректор з міжнародних зв’язків.

 

Оновлено: Четвер, 29 жовтня 2020 09:43
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Мистецька відзнака «АртЕра» – 2020: історію розпочато