Вебінар: «Особливості праці та освіти осіб з інвалідністю» — Університет «КРОК»

Новини та події

Вебінар: «Особливості праці та освіти осіб з інвалідністю»

09 жовтня 2020 Новини та події

06 жовтня 2020 року за ініціативи Центру розвитку кар’єри Університету «КРОК» та за підтримки Київського міського центру зайнятості відбувся вебінар на тему: «Особливості праці та освіти осіб з інвалідністю».

Розпочала вебінар Науменко Інна Олександрівна – начальник відділу організації рекрутингу та партнерства у сфері зайнятості Київського міського центру зайнятості.

Вебінар проводився з метою мотивації людей з інвалідністю до постійного професійного та особистісного саморозвитку, допомоги їм у формуванні бачення свого професійного майбутнього. Серед запрошених спікерів були Дужа Поліна (компанія Decathlon), Гончарук Тетяна (ТОВ «Рідна їжа»), Тетяна Образцова (ТОВ «Ашан Україна Гіпермаркет»).

По завершенні вебінару виступили представники Університет «КРОК»: Галак Костянтин Ілліч – помічник ректора з питань соціальних комунікацій та Карлов Олександр Федорович – директор Центру розвитку кар’єри Університету «КРОК».

У рамках вебінару були проаналізовані актуальні вакансії для людей з інвалідністю, досвід роботи сучасних роботодавців з такою категорією людей, а також можливості здобуття вищої освіти задля підвищення їхньої конкурентоспроможності на ринку праці.

Щиро дякуємо усім учасникам за проведений вебінар і за те, що висвітлили такі вкрай важливі та актуальні питання працевлаштування та освіти осіб з інвалідністю!

Оновлено: П'ятниця, 09 жовтня 2020 19:05
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Вебінар: «Особливості праці та освіти осіб з інвалідністю»