Туризм: знайомимось зі старовинним Подолом — Університет «КРОК»

Новини та події

Туризм: знайомимось зі старовинним Подолом

23 вересня 2020 Новини та події

«Міста, як дерева, мають свої коріння, стовбур і крону. Здається коріння старого Києва на Подолі. Якщо ви хочете зрозуміти душу старого града, почути биття його серця, що пробивається крізь багатовіковий шар, відчути атмосферу міста спустіться на Поділ.»

11 вересня 2020 року «відчути душу» Стародавнього Києва змогли й наші студенти 2 курсу спеціальності «Туризм». Разом із чудовим екскурсоводом Романовою Марією Ігорівною – викладачем кафедри туризму Університету «КРОК», початківці в туристичній сфері, розпочали свою невеличку мандрівку історичним районом столиці. Почалась наша екскурсія на Поштовій площі з цікавими фактами з історичного минулого Києва. Плавно піднялась на Володимирську гірку з неперевершеним краєвидом на Дніпро, між дерев. Щоб відчути всю міць Подолу ми перемістились на Михайлівську площу до Михайлівського Золотоверхого собору.

Помилувавшись архітектурою XX століття, ми потрапили на знамениту своєю креативністю Пейзажну алею, а незабаром дісталися до оглядового майданчика поблизу історичного музею. Завершилася наша прогулянка спуском по Андріївському узвозі, який кожен раз дивує гостей міста своєю містичною романтикою та незабутньою атмосферою. Наші майбутні фахівці були дуже задоволені та позитивно налаштовані на подальше навчання. Саме цей маршрут не залишив байдужим нікого.

Дякуємо, нашому екскурсоводу, Романовій Марії Ігорівні, за проявлений професіоналізм та нереальну енергію!

Висловлюємо подяку Мелько Людмилі Федорівні – завідувачу кафедрі туризму, за саму можливість побувати в атрактивних місцях міста та організацію екскурсії!

Леурда Інна, студента 2 курсу
спеціальності «Туризм», група Тур-19

Оновлено: Середа, 23 вересня 2020 18:19
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Туризм: знайомимось зі старовинним Подолом