Вітаємо Румика Ігоря Івановича з успішним захистом докторської дисертації ! — Університет «КРОК»

Новини та події

Вітаємо Румика Ігоря Івановича з успішним захистом докторської дисертації !

22 вересня 2020 Новини та події

22 вересня 2020 року в навчально-науковій бібіліотеці Університету під час засідання Спеціалізованої вченої ради Університету Д26.130.01 відбувся захист докторської дисертації заступника завідувача кафедри національної економіки та фінансів Румика І.І. на тему: «Продовольча безпека в умовах комплементарності національної економіки».

Науковим консультантом виступив Грушко Віктор Іванович (доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри національної економіки та фінансів, ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК»). 

Офіційними опонентами були: Лупенко Юрій Олексійович (доктор економічних наук, професор, академік НААН, директор, Національний науковий центр «Інститут аграрної економіки» НААН України); Талавиря Микола Петрович (доктор економічних наук, професор, директор НДІ економіки і менеджменту, Національний університет біоресурсів і природокористування Міністерства освіти і науки України); Федун Ігор Леонідович (доктор економічних наук, доцент, професор кафедри світової економіки, Київський національний торговельно-економічний університет).

Від щирого серця вітаємо з успішним захистом докторської дисертації! Бажаємо ніколи не зупинятися на досягнутих успіхах, неймовірних сил, світлого розуму і блискучих ідей для подальшого саморозвитку та самореалізації!

Оновлено: Четвер, 17 червня 2021 15:11
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Вітаємо Румика Ігоря Івановича з успішним захистом докторської дисертації !