Адаптаційний комунікативний тренінг для студентів-психологів — Університет «КРОК»

Новини та події

Адаптаційний комунікативний тренінг для студентів-психологів

17 вересня 2020 Новини та події

Студенти-першокурсники спеціальності «Психологія» щорічно у вересні, на початку навчання в Університеті «КРОК», проходять адаптаційний комунікативний тренінг з елементами тім-білдінгу.

17 вересня 2020 року під час практичних занять з дисципліни «Вступ до фаху» (викладач кандидат психологічних наук, доцент, директор ННІ психології Університету «КРОК» Ірина Валентинівна Сингаївська) студенти 1 курсу денної форми навчання спеціальності «Психологія» пройшли адаптаційний комунікативний тренінг.

Тренінг відбувався в парковій зоні поблизу Університету «КРОК», що дозволило зробити спілкування безпечним, з дотриманням соціальної дистанції, враховуючи ситуацію з епідемією коронавірусу. За заняттям спостерігали студенти магістратури спеціальності «Психологія», які нині проходять практику на базі кафедри психології Університету «КРОК». Студенти-першокурсники ознайомились з особливостями використання інтерактивних методів у роботі психолога; а також ближче познайомились один з одним, прояснили різні питання у зв'язку з новою для себе ситуацією навчання у закладі вищої освіти, почали формувати команду своєї групи.

Бажаємо усім студентам успішного та цікавого навчання!

Оновлено: Вівторок, 22 вересня 2020 13:00
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Адаптаційний комунікативний тренінг для студентів-психологів